Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nazův soud se blíží ke svému závěru a kontroverze kolem obhajoby staví Stonea do středu pozornosti. (HBO Max)

Recenzie (8)

Frajer42 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spoilery! Seriál zaspal na startovní čáře, nicméně hezky zabral a postupnou gradací se dostal až k působivému finiši a já jsem ve výsledku velmi spokojený. Ze závěrečného rozuzlení nejsem nadšený, ale ani jsem vzhledem k civilnímu průběhu celého seriálu neočekával nějakou šokující parádu. Tvůrci prostě jen ukázali na jednoho z možných podezřelých a doplnili do skládačkyy chybějící dílky puzzlí a odhalili tak motiv, což byla jediná věc, která čmoudovi scházela. Každopádně, o to zde až tolik nešlo. Seriál byl v první řadě o tom, že nám tvůrci chtěli ukázat tahanici podezřelého napříč celým právním systémem, a to se jim podařilo ukázat na výbornou. Ještě jsem sice neviděl bezpečnostní kamery, které by si archivovaly rok staré záběry, ale v rámci dramatizace budiž. Soudní jednání nezklamalo a příliš ho nenarušovala ani hromada všemožných odboček týkajících se ekzému a nadržených právniček. Taktéž jsem rád, že seriál v závěru nesklouzl ke zbytečné citové vydíračce, nýbrž si zachoval svoji tvář. Ve výsledku opravdu fantastické civilní drama. [85 %] ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Záverečný diel ide po trochu inej dráhe, než by sa na prvý pohľad, respektíve podľa priebehu celého príbehu, mohlo zdať. Veľká časť sa síce odohráva na súde, ale klasická súdna dráma sa z toho nikdy nestane, na to tu máme príliš veľa odbočiek do "civilného" prostredia. Nad rozhodnutím postáv v záverečných fázach sa treba zamyslieť a pokiaľ nebudete tušiť, ako sa rozhodne porota, tak jej verdikt určite prekvapí. Záver nie je emocionálne vyhrotený, ani sa nesnaží šokovať, skrátka tu ide o niečo iné. Ono ani identita vraha a jeho motív nie je ako od Agathie Christie, skrátka ním niekto z podozrivých bol a mal svoje motívy. Ak to budete považovať za mínus, tak máte na to právo. ()

kocik1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nebudu nic zastírat, konec mě zklamal. Urputná snaha mladé právničky podříznout si pod sebou větev a zničit si kariéru, je spíše než fatální, trapná a naprosto zbytečně posílá seriál do kopru. Stejně jako těch 1000 a jedna náhle se vynořivších možností, jak se to mohlo a nemohlo stát. Snaha psychologicky přiblížit se Breaking Bad nevyšla a i když seriál není ztrátou času, svůj potenciál na závěr promrhal. Škoda. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama