Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neprečítané listy, ktoré Ena (Miranda Leonhardt) našla v pozostalosti svojej matky, ju nasmerujú do rybacej reštaurácie jej babičky Karmely (Krista Stadler) v malom chorvátskom mestečku Rovinj. Čiperná stará dáma ju privíta s otvorenou náručou, teta Tereza (Fanny Stavjanik) však z jej príchodu veľmi nadšená nie je, šípi dedičský podvod a dáva Ene a jej matke za vinu smrť jej otca Nikolu - Terezinho brata. Keď sa Karmela kvôli zlomenému členku nemôže ďalej starať o reštauráciu, prevezmú ju Ena a Tereza. Podnik je však v červených číslach a finančná situácia sa naďalej zhoršuje. Tereza neustále vyvoláva spory a hádky, kým Ena sa modernými metódami snaží reštauráciu pozdvihnúť. Karmela je zdesená keď vidí, ako jej štamgasti a tradície prekĺzavajú medzi prstami. Generačný súboj medzi tradíciami na jednej strane a inováciami na druhej nakoniec všetkých zblíži, a keď Ena po dlhom váhaní podľahne čaru mladého rybára Mateja (Dennis Cubic), nájde aj svoju veľkú lásku... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

V Chorvatsku je hezky. 34letý Dennis Cubic (místní playboy Matej) je pěkný, v Chorvatsku u moře je prima a jsou i horší žánry, než červená knihovna. Tak to ty dvě hvězdičky nakonec usmolilo. ()

Teachman 

všetky recenzie používateľa

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Reklama

Galéria (41)

Reklama

Reklama