Reklama

Reklama

Petzl RocTrip China

Celý film
Dokumentárny / Športový / Krátkometrážny
Francúzsko, 2011, 24 min

Obsahy(1)

Na jeseň v roku 2011 sa viac ako 600 horolezcov zišlo s našim tímom pre Petzl RocTrip v Číne. Všetci účastníci objavili  viac než 250 úplne nových ciest na neuveriteľne vyzerajúcich vápencových skalách.
Baraka Flims crew (Vladimir Cellier et Julien Nadiras) potrebovali niekoľko dlhých mesiacov na editáciu celého filmu.
Spraviť výsledný film z viac ako 2 TB lezeckých denníkov, natočených v spolupráci s Bertrandom Delapierrom a Guillaumom Broustom, pričom rozhovory boli v rôznych jazykoch, s pôvodným soundtrackom bolo oveľa ťažšie, ako sa v skutočnosti zdalo...
Bez ďalších okolkov, it's Showtime! Poďme vyraziť na cestu do čínskej provincie Kuej-čou, do útesov veľkého oblúku Getu He, objaviť tajomnú a krásnu prírodu a priateľských ľudí... (Outdoorfilmy.sk)

(viac)

Videá (1)

Celý film

Recenzie (2)

FFilipCZ 

všetky recenzie používateľa

Krása! Další horolezecký snímek, ve kterém se opět setkáváme s Chrisem Sharmou (Královské výstupy) ale i dalšími nadanými horolezci. Neuvěřitelné, zajímavé a dokonale sestříhané záběry z jeskyní a oblouků v národním parku Getu He ležícím v čínské provincii Kuej-čou doplněné trefným hudebním podkladem. Škoda té krátké stopáže. Ke shlédnutí zde: http://www.outdoorfilmy.sk/film/156/petzl-roctrip-china se slovenskými titulkami (děkuji uživateli ito7) ()

Truant 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem více informativní pojetí, nicméně celý krátkometrážní snímek krásně představil náturu lezců a celkovou atmosféru na místě. Střih velice hravý ( na mě chvílemi až trochu moc) a sladěný s hudbou, kterou doprovázely pohledy na impozantní skalní masivy. Nakonec škoda, že z tolika dostupného materiálu vzniklo jen necelých 25 minut. ()

Reklama

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Film vyhrál na MHFF 2013 v Teplicích nad Metujíhlavní cenu. (zelenymuzik)

Reklama

Reklama