Reklama

Reklama

Po smrti otca sa štyria súrodenci (Jason Bateman, Tina Fey, Adam Driver, Corey Stoll) v rôznych zložitých životných situáciách vracajú do domu, v ktorom vyrastali, aby tu strávili týždeň pod jednou strechou spolu s prehnane starostlivou matkou (Jane Fondová) a nesúrodou spleťou drahých polovičiek, bývalých partnerov i premárnených lások. Na pretras tak prichádza ich minulosť a vzťahy s ľuďmi, ktorí ich milujú a poznajú najlepšie. Ich spoločné spolužitie nakoniec vyústi v emocionálne situácie plné chaosu, humoru, lásky a vykúpenia, ktoré vie dať len rodina. Tá nás síce vždy dovádza do šialenstva, ale stále nám pripomína naše najčistejšie a najlepšie ja. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (145)

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Velice příjemná komedie s nádechem dramatu. Ty čtyři hvězdičky nejsou tak docela úplné jet o spíš 3 a půl, ale stejně ten film stojí za to. Skvělé obsazení - Jason Bateman se objevil v roli, ve které mi překvapivě vůbec nevadil a byl mi na druhou stranu velice sympatický a příjemný. Po dlouhé době jsem také ráda viděla Tinu Fey ve filmu. Jane Fonda na svůj věk vypadá fantasticky a musím říct, že závěrečná scéna, kdy Jane Fonda udělá, to co udělá pro mě byla šokující a moje spodní čelist spadla až na zem. ()

erased 

všetky recenzie používateľa

This Is Where I Leave You je jedním z těch veskrze obyčejných filmů, které vycházejí se železnou pravidelností jednou nebo dvakrát ročně, ale s tou samou pravidelností dokážou i uhranout: prvotřídně obsazená a produkovaná hořkosladká komedie o rodinných trablech s dokonale sympatickými postavami, koňskou dávkou nostalgie, zdravou špetkou humoru i patosu a s melancholickým hudebním podkresem navíc. Prostě sladkobol jako vyšitý. Ale pokud je vše zmíněné natočené s citem, nemá cenu odolávat. Obzvlášť když příslib hereckého koncertu naplňuje beze zbytku. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Konverzačná vzťahovka o ľuďoch, ktorí sú na istý čas prinútení zostať pokope a popritom vplávajú na povrch rôzne rodinno-partnerské problémy, ktoré sa všetci zúčastnení snažia vyriešiť. A podľa žánrovej nálepky to mala byť vraj komédia. No neviem, ja som sa moc nenasmial. Navyše je veľký problém, keď je film z väčšej časti postavený na dialógoch avšak tie ani za mak nebavia, len samá nuda, povrchnosť a ku koncu aj trápna sentimentálnosť. Na tomto príklade je krásne vidieť ten priepastný rozdiel s filmami Woodyho Allena, ktorý je v konverzačnej komédii s podobným námetom neprekonateľný filmový majster. Jediné čo v tomto snímku trochu vyniká je sympatická herecká zostava, hlavne Jane Fonda a Jason Bateman. Len podpriemer. 40/100 ()

ondrula 

všetky recenzie používateľa

Tak v této komedii mě americký korektní humor opět nezasáhl. Vlastně bych řekl, že film je dost nudný, vtipný je jen poskrovnu a ta jímavá rodinná katarze, která se ostatně dá tušit od samého počátku filmu, je poněkud debilní. Nekonečný depky tří bratří z toho, že jeden nemůže počít, jeden je nezodpovědnej kokot a dalšímu zahýbá žena, mě vůbec nedojímaly a vlastně mě dost otravovaly. Znechutilo mě, jak nechutně se tam eroticky vystavuje přestárlá Jane Fonda a pobavilo mě, jakej ušoplesk je Adam Driver. ()

jhrasko 

všetky recenzie používateľa

Ak som si niektorý film schopný pozrieť viackrát do roka, tak TIWILU. A zakaždým v ňom objavím úplne inú dimenziu, iný rozmer. Scény, ktoré ma kedysi dojímali, ma pri novom pozretí rozosmejú a naopak.  NIe je dokonalý, ale to nie je ani život, (rodinné) vzťahy, ktoré dokumentuje. Herecky srdcovka, Adam Driver rulezzzzzzz. 4ever. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (9)

  • Podle knihy bylo příjmení rodiny Foxmanovi, ve filmu bylo změněno na Altmanovy. (hansel97)
  • Auto, ve kterém přijede Wade Beaufort (Dax Shepard) do nemocnice, a které ve filmu převrátí na střechu, je Jaguar E-Typ III. řada. (Laslo)

Reklama

Reklama