Reklama

Reklama

Když se vyšetřování blíží ke konci, detektiv Perez a jeho tým zjistí, že zodpovědná osoba za smrt Robbieho Mortona a Michaela Thompsona je blíž, než si všichni mysleli. (Televize Seznam)

Recenzie (2)

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tretia séria prešla na iný model – šesť dielov je o tom istom prípade. Zelené shetlandské ostrovy, často obalené v hmle dokážu schovať všeličo, aj keď už chápeme, že ide o komunitu, kde sa ľudia navzájom takmer dokonale poznajú. Prácu Jimmyho už poznáme – všetci sú podozriví do chvíle, kým nenájde skutočného vinníka. Dokonca aj v prípade, ak by malo ísť o ľudí, ktorí sú mu blízki. Trajekt, drogy, skrývajúci sa neznámi, zmes viacerých príbehov. Musím sa priznať, že v tejto sérii ma dôvody a celkové pozadie prípadu nenadchlo tak, ako v predošlých častiach. Ale Jimmy, ten hrá svoju rolu rovnako dobre, nenechal sa rozhodiť nikým a ničím, aj keď sú okolnosti kruté. ()

subic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak takový konec bych nečekal. Starý mafián, který má svého účetního, který ho jak jinak než obírá, tak zároveň jedná jeho jménem a najímá si ty střelce. To se celkem dalo čekat. A ta, která na začátku volala policii, zbyli ji a figurovala hlavně jako svědek, tak do ní bych to opravdu neřekl, že je to taky vražedkyně. ()

Reklama

Reklama