Reklama

Reklama

Santa's Workshop

všetky plagáty
Animovaný / Krátkometrážny / Rodinný
USA, 1932, 7 min

Réžia:

Wilfred Jackson

Obsahy(1)

Je krátce před Vánocemi a Santa dostává jedno vánoční přání za druhým. Jeho pomocníci, skřítkové, vyrábějí dárky, jiní krmí soby nebo čistí saně a k tomu si všichni vesele zpívají. (zdeny99)

Recenzie (5)

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Santa číta listy od detí, škriatkovia vyrábajú darčeky, iní kŕmia soby, či čistia sane a všetci si pri tom veselo pospevujú. Rozprávka, ktorej kúzlo je u mňa o to väčšie, že som ju ako malý dostal na Vianoce v podobe knižky. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

33. diel seriálu Silly Symphony - tentoraz o prípravách Vianoc na Severnom póle. Ako vidíme, už v 30. rokoch bol tento šialený vianočný biznis uchytený. Škoda však, že animák postráda akýkoľvek príbeh - iba tancujúci a poskakujúci trpajzlíci a rehotajúci sa Santa. Prečo tento kraťas vidieť? - chcem vedieť, ako sa robia vlasy bábikám. 55% ()

duddek 

všetky recenzie používateľa

Reportáž z dění v Santově dílně den před Vánoci sice postrádá příběh, ale předvádí vtipné nápady (mj. šachovnicová barva, úprava vlasů panenek s pomocí pavouka). Santa Claus se tu směje úplně všemu, připomíná doktora Dlahu. ()

Dukekuky 

všetky recenzie používateľa

Ano, není to špatné ale najde se tam pár věcí které moc nepobaví. Ale musím pochválit tu vánoční atmosféru + zpracování ! 6/10 ()

Reklama

Reklama