Reklama

Reklama

Recenzie (3)

Gaja Gamini 

všetky recenzie používateľa

Naprosto skvělý film plný vynikajících hereckých výkonů, skutečně originální zápletky, skvělé práce kamery, nádherných kostýmů a lokací, nádherné hudby a přetékající poetikou. Dedh Ishqiya o mnoho předstihuje svého předchůdce. Postavy jsou výborně propracované a vztahy mezi nimi lahodně nepředvídatelné. Pro mne nejlepší (minimálně indický) film roku 2014. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Po scenáristickej stránke podľa mňa celkom fajn, hoci na môj vkus opäť príliš vizuálneho "smogu" (teda akcie a teatrálnosti). Ústredná dvojica Babban Hussain a Khalujan mi bola extrémne nesympatická, no ani Jaan Mohammad mi zrovna sympatický nebol (ale ten sa aspoň nesprával ako taký idiot). Zato ženské postavy boli aspoň čo sa týka sympatie na opačnom protipóle. Celkovo ma však tento film až tak nezaujal, hoci som od neho vzhľadom k hodnoteniam čakal oveľa viac. Výprava bola super, aj samotný scenár mal potenciál, ale to prevedenie ... to nebola moja šálka malasa čaju. 2* ()

Reklama

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Celý film proste nádhera, je na čo pozrieť, Naseeruddin a Madrhuri naprosto skvelý. Hudba krásna, zápletka neokukaná. Jediné čo ma na celom filme naozaj naštvalo bol ten záver, pozerala som to do posledného titulku čakajúc čo ešte príde a nič... naprostá deziilúzia z otvoreného konca, nikto nezomrel, nikto nepodľahol bezhraničnej láske, nikto pre ňu šialene netrpel. No pre mňa koniec, ktorý mi zničil zážitok z celého filmu .... škoda! ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama