Reklama

Reklama

Nákupné maniačky

(relácia)
  • Česko Nákupní maniačky

Obsahy(1)

Nastylovať sa za 4 hodiny a 500 eur dokážu len skutočné nákupné maniačky. Ale len jedna z nich môže byť tá pravá! S komentárom skúseného stylistu sledujeme päť žien počas jedného týždňa a uvidíme, ktorá z nich splní svoje úlohy najlepšie. Denný seriál Nákupné maniačky je súťažná televízna šou, spájajúca ženy rôzneho veku, vzdelania a výzoru, ktoré majú spoločnú vášeň - nakupovanie. Ich úloha znie priam rozprávkovo - v časovom limite 4 hodín musia minúť 500 eur a nakúpiť za ne oblečenie a doplnky, pomocou ktorých vytvoria outfit na zvolenú tému. Hodnotiť sa budú nielen navzájom, ale svoje pozorné a neúprosné oko na ne upriami aj profesionálny stylista. Najvyšší počet bodov potom určí víťazku týždňa, ktorá získa nielen celý svoj nákup, ale aj 500 eur v hotovosti. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (85)

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

No boha jeho. Nedalo mi a jednu epizódu tejto "reality" show som si pozrel. Dobrú chvíľu som sedel pred obrazovkou so spadnutou sánkou a WTF výrazom. Pardon za výraz, no rozjebať za 4 hodiny plat priemerného Slováka výhradne na oblečenie a doplnky... Vážení, toto nie je 'murica. A aby to potom hodnotili štyri sliepky a metrosexuálny stylista s pritepleným účesom? Konzumný výplach mozgu, ktorý si nezaslúži iné hodnotenie, než Odpad. ()

SOLOM. odpad!

všetky recenzie používateľa

Vždycky se najdou nějaké buchty, které do podobných pořadů půjdou. Osobně by mě však zajímalo, kdo vede samotné castingy, protože drtivá většina „soutěžících“ jsou většinou totální vypatlané pí.e. Nicméně ženským se to určitě líbí páč některé mají skutečně zajímavý vkus. Já však nikdy nebyl žádným příznivcem a obdivovatelem nejmodernějších trendů a stejně mám nejraději ženské nahé. Kvůli staré jsem to stejně jako českou Popelku viděl asi 3x a bohatě mi to stačilo…Kde vždycky vyhrabou ty moderátory „experty“ to mi vážně hlava nebere… ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Päť hlúpych husí sa preteká v tom, ktorá sa dokáže za päťsto eur najštýlovejšie a najmodernejšie vystrojiť. Navzájom sa hodnotia, prehrabávajú svoje zablšené šatníky, rozprávajú absolútne nezmysly a snažia sa čo najviac ohovoriť svoju súperku. Sprosté, vyfintené sliepky. Sebavedomé buranky, ktoré si asi nikdy uvedomia aké sú strašne trápne a úbohé. Papradňanské kráľovné krásy s inteligenciou húpacieho koníka. Tak to sú účastníčky primitívnej súťažnej reality show "Nákupné maniačky“. No a tie ich outfity hodnotia akýsi prihriatí tajtrlíci, ktorí sa snažia pôsobiť ako všeznalí módni kritici. Nedá sa na to pozerať. Je to odpad! ()

Bernice 

všetky recenzie používateľa

Ony dostanou 500 éček. Tolik peněz a ony místo toho, aby si koupily kvalitní oblečení si koupí první šunt co uvidí a za zbytek si koupí minimálně tunu mejkapu. Ale jinak bych to až tak černě neviděla. Některý jsou jsou sice blbý jak poleno, ale občas jsou tam docela pěkný outfity...ale s podporováním takto konzumního stylu života zase nesouhlasím... ()

Kevi1 

všetky recenzie používateľa

Toto je úplne super show a môžem pokojne vyhlásiť, že jediná pozerateľná vec, čo práve beží v telke (a myslím, že aj bežať bude). Päť (momentálne už len štyri) ženských, ktorým v 99% chýba nielen vkus, ale aj súdnosť, sebaúcta a pravdepodobne aj zrak sa každý týždeň dobrovoľne strápňuje a ešte si myslia, aké sú super. Mne by museli zaplatiť zopár miliónov, aby som dokázala prekonať svoju pýchu (a zakopať súdnosť, sebaúctu a zrak) a rozprávať tie nezmysly. Vidíme šatníky úplnej spodiny a cez "módne bloggerky" (dolcezuzka ma dostala) sa občas dostaneme aj k tomu jednému percentu, čo má skutočny vkus. Čo ženské v tejto krajine dokážu pokladať za módu a čo označujú za trendy, ma nikdy neprestane fascinovať. Nákupné maniačky sú lepšie ako sitcom a keď sa človek prenesie cez východniarských sedliakov, tak sa na nich dokáže aj poriadne zábavať. My máme také modné ikony a úspešné bloggerky ako ešte nikto. Nehovoriac o ochranárkach zvierat, ktorým doma vysí kožuch a kupujú si kožené čižmy. Doplnené o stylistov - vrelo odporúčam. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama