Reklama

Reklama

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Bez Hasana by moderný turecký horor asi sotva fungoval a v tomto prípade ma na rozdiel od svojho posledného nepodarku opäť potešil. Mám pocit, že keď sa nebude zbytočne rýpať vo found footage žánri a napodobňovať komerčné americké prkotiny, tak môže mať skvelé vyhliadky, lebo na to má. Podobný prípad ako D@bbe 2 - správne predémonologizované a predigitalizované, ako sa na jeho tvorbu patrí, o skupinke mladých, ktorých každú chvíľu niečo posadne a každú chvíľu sa im objavujú démonické vízie, a tie sú teda až "pekelne" pôsobivé. Zvuková stránka opäť dokonalá, a aj keď v závere opäť využil tú nešťastnú ručnú kameru, tentokrát to na moje počudovanie vôbec nepokazil. U mňa jasný nadpriemer, a rozhodne som na jeho ďalšiu tvorbu zvedavý (komu sa páčil Semum či spomínané druhé pokračovanie Dabbe, a neprišiel pri tom / medzitým o zrak aj sluch, musí byť spokojný aj tu). ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Hasan sa po celkom úspešnom ( hlavne vo svojej krajine ) D@bbe po dlhšej perióde vrátil k žánru, pre ktorý určite vlohy má, no originalitu zatiaľ úspešne obchádza. Mladá holčina záhadne zmizne, miestne noviny z toho urobia senzáciu a pripíšu to na vrub satanovi. Po dlhśej dobe sa za divných okolností začnú zjavovať v nedośtudovaných hlavách 5tich študentov makabrózne nočné mory. Námet poskladaný z vlhkých triesok pradávno ohoblovaného dreva, poliaty trendovým digitálom ( šváby...), J - face in mirror kultúrou vrátane prahových nechtíkov...), k tomu obligátne čiernovlasé dávno vytrénované bambulky. Čo ale musím pochváliť je OK audio v kľúčových scénach a záver, kde sa mohol film napriek handycamu vlastne začať, aj keď ani ten prvoplánovaný úvod nebol zlý. Zmáknuté bez urážky, čiže 3 turecké medíky. ()

sibskyn odpad!

všetky recenzie používateľa

Upřímně, to byl jeden z nejhorších hororů, co jsem kdy viděl. Příběh je naprosto mizerný, hororové prvky se jen opakují dokola, navíc k tomu jsou fakt špatně natočený. Díky bohu, že tenhle film není jinak známý. ()

Reklama

Reklama