Reklama

Reklama

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Bolo tu niekoľko kvalitných krvavých momentov (kozičky ostriekané krvou vždy potešia) ako aj niekoľko napínavých pasáží, ale celkovo to na mňa veľmi nezafungovalo. Začína sa to ako tradičná reality show, ktorá nemá ani hlavu ani pätu, do toho niekoľko záberov na vraždiaceho deduľu a jeho obete, ale nič moc. Potom príde chlapík do múzea a čoskoro zisťujeme, že niečo nie je v poriadku. Nie je tam totiž úplne sám. A keď svetlo napokon zhasne a chudákovi ostanú len ručné kamery, tak to konečne naberie tú správnu atmosférku. Veď kto by sa cítil dobre v tme uprostred voskových figurín, keď je ešte prenasledovaný vraždiacim maniakom, ktorý sa s ním rád zahrá na mačku a myš? Táto nočná pasáž bola podľa mňa jednoznačne najlepšia a privítal by som, keby trvala omnoho dlhšie. Už len tie ľakačky tomu chýbali, aj keď figuríny sú už samé od seba dosť desivé. Priblblé rozuzlenie to však celé ťahá nadol, a to práve vo chvíli, keď som očakával nejaké parádne finále, lebo našliapnuté to malo dobre. Celkovo dosť rozporuplný film, možno som od toho čakal o niečo viac, ale aspoň priemerné hodnotenie si podľa mňa zaslúži. Chcel by som však konečne vidieť niečo poriadne na túto tému, kde nechýbajú poriadne šoky!!! ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Celkom úspěšné zohyzdenie voskovýho tématu, v ktorom pod taktovkou ultralakonickej producentky( Geraldine ) sa pred očima bezmocného diváka odehraje priam sugestívny Hidcam prenos do reálu a práve to ma priam umučilo. Je nevkusné presúvať poprežúvané filmové FF prostriedky do voskom zaliatych korýt. Minutážou film strácal napriek figurínkam svoju uhladenosť a nejaký ten pseugor to už nenapravil Promrhaný. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Mike je žurnalistom, ktorý dostáva od svojho zamestnávateľa za úlohu stráviť noc v múzeu plnom voskových figurín. Nebolo by na tom nič nezvyčajné, keby samotný hororový nádych tamojších priestorov nepôsobil pomerne špecificky. Navyše, čím viac sa kráti čas do nasledujúceho rána, tým viac si mladý muž uvedomuje, že v temnej budove nie je sám. Napriek tomu, že je (alebo skôr bolo?) Španielsko po-väčšinu rokov známkou pomerne vysokej kvality hororových snímkov, pre tento krát, napriek snahe o atmosféru v samom závere, kedy dostáva priestor spracovanie formou "F.F." niet čo mimoriadne vychváliť. Z môjho pohľadu veľmi slabý, nie len vďaka hereckému obsadeniu mdlý horor, bez nápadu, s množstvom nevyužitých pasáží o kvalitné gore. Tie, ktoré sa objavili, boli spracované skôr priemerne, než reálne a šokujúcu - 35% ()

Reklama

Reklama