Reklama

Reklama

Recenzie (3)

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

„The time has finally come! Adjust Your Tracking: The Untold Story of the VHS Collector is coming to a VCR near you!“ Osobný projekt dvojice študentov Edinborskej university v Pensylvánii - Dana M. Kinema a Leviho Peretica sa kompletizoval necelých 14 mesiacov. Variabilný čas, študentský život, ideály a nedostatok peňazí mal za následok spustenie Kickstarter kampane, čím sa vytúžená honba za cieľom pomaly ale isto zhmotňovala do reálneho dokumentu. Údajne sa natočilo viac ako 100 rozhovorov so zberateľmi, fanúšikmi a inými „indivíduami“. Stopáž teda presiahla 1000 hodín. Na účelovú honičku ega je to predsa len viac než dosť. Zaujímavé na dokumente Adjust Your Tracking je aj to, že okrem svojej špeciálnej 2DVD edície s množstvom bonusového materiálu, vystrihnutými a predĺženými scénami, kraťasmi, prípadne behind the scenes, sa na trhu objavila aj VHS verzia predĺžená o 20 minút. VHS-ky v roku 2013 predsa len nevychádzajú každý deň. Celkovo sa jedná o príjemnú, trocha mdlú sondu ani nie tak do magického sveta VHS, ale skôr o zvýšenie ega zúčastnených na tom, aký fantastický je život zberateľa. ()

JFL 

všetky recenzie používateľa

Zatímco vynikající dokument "Rewind This" přistupuje k fenoménu VHS v celé jeho šíři, "Adjust Your Tracking" přináší jen portrét komunity sběratelů VHS. Spíše než milníky domácích video nosičů tedy mapuje klíčové okamžiky fandomu a přední osobnosti komunity. Jelikož tvůrci jsou evidentně sami její součástí, nese se vše v nadšeném přitakávání a utužování životního stylu sběratelů. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

VéháeS - pro někoho nostalgie a pre niekoho zdroj rare titulov ktoré zbytok nosičov nepozná. Patrím k druhej rase. Tony " Fangoria " Timpone / Lloyd " Troma " Kaufman mi jistě dají za pravdu. Těžko se hledaj zberatelia a vymačkať z nich čo len 1 titul, to chce kuráž. Ok doc. ()

Reklama

Reklama