Reklama

Reklama

MacGyver

(seriál)
  • USA MacGyver
Trailer 2
USA, (2016–2021), 69 h 21 min (Minutáž: 40–60 min)

Tvorcovia:

Peter M. Lenkov

Hudba:

Keith Power

Hrajú:

Lucas Till, Addison Timlin, George Eads, Joshua Boone, Sandrine Holt, Ruman Kazi, Tristin Mays, Bianca Malinowski, Amy Acker, Billy Blair, Carlos Guerrero (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(94)

Obsahy(1)

Angus ‚Mac‘ MacGyver (Lucas Till) využíva svoje neobyčajné schopnosti pri plnení úloh pre americkú vládu a zachraňuje životy ľudí, ktorí sa ocitnú v nebezpečných situáciách. Ako špecialista pre extrémne náročné úlohy marí zločinné plány zloduchov, zachraňuje životy, zabraňuje globálnym pohromám či ekologickým katastrofám. Ako to dokáže? Stačia mu na to fenomenálne znalosti zákonov fyziky a chémie, ktoré dokáže jednoducho, efektívne a prakticky využiť v reálnom živote. Spolu so svojim tímom - bývalým agentom CIA Jackom Daltonom (George Eads), detektívkou Patriciou Thortonovou (Sandrine Holtová) a počítačovou špecialistkou, hackerkou Riley Davisovou (Tristin Maysová), pracuje pre agentúru Phoenix Foundation a plní riskantné misie po celom svete. Vo svojom rodnom meste je však Mac iba obyčajným chalanom, ktorý sa priatelí so svojím ambicióznym spolubývajúcim, Wiltom Bozerom (Justin Hires). (TV JOJ)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (viac)

Reklama

Reklama