Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh lekárky-genetičky, ktorá si po nepríjemnej autohavárii začne uvedomovať, čo všetko v živote nestihla. Manžel od nej odišiel, dospievajúca dcéra sa rozhoduje pre samostatný život podľa vlastných predstáv a ona zostáva sama so svojou ťažkou, ale potrebnou prácou. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (4)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Novodobá inscenácia, ktorá riešila problémy na prelome dekád, nepôsobí vôbec zle. Spracovanie možno nie je z tých najkvalitnejších, ale samotný scenár a taký ľudský prístup hercov je príjemným oživením, ktorý dokáže pritiahnuť aj dnešného diváka. Z hereckých výkonov sa mi najviac páčila pani Prechovská v jednej z vedľajších rolí. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Začína sa to autohaváriou, ale to je to najmenšie medzi trápeniami doktorky genetičky s dobrým výkonom Soni Valentovej. V práci ju moria kolegovia, agresívni pacienti a objavia sa silné scény s vážne postihnutými deťmi. Doma zase výčitky matky alebo rozmarné výčiny dcéry, opäť Zuzany Vačkovej na nespoznanie, ktorá sa len tak samoúčelne predviedla v športovom spodnom prádle. Film za tú poldruha hodinku stihol zo života doktorky povedať veľa a nakoniec mám z fimu celkom príjemný pocit, aj keď určite nie nadpriemerný. ()

Reklama

Reklama