Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eren konfrontuje Mikasu a Armina. Na jiném místě se Levi dozvídá o Zacharyho smrti a čelí skupině titánů, které na něj vypustil Zeke. (mikki089)

Recenzie (4)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Najkratšia epizóda minimálne série, asi aj seriálu. Slabých 18 minút. Eren vysvetľuje najlepším priateľom determináciu ich činov. Konečne ale vidíme nejaký väčší konflikt medzi Erenom a Arminom. Animáciu už je zbytočné chváliť, ale les, mesto a ten Titan v stene sú výborné. Levi má vlastné plány, ktoré zamotávajú situáciu, no Zeke má ešte nejaké esá v rukáve. Dočkáme sa aj kvalitnej akcie a dojmu dynamickej kamery. Tvorcovia pri hudobnom podklade idú prvý raz odvážne do rapu. Kvalitná epizóda a som zvedavý, ako bude vysielaný zvyšok, ktorý sa kvôli zemetraseniu posunul. 2 drsné scény po prerušení potešili. ()

Petra321 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Taká napínavá scéna musela skončiť predčasne... Na pokračovanie epizódy si pravdepodobne počkáme ďalší týždeň, Toto bola jedna z najlepších častí, dej sa niekam posunul a ja verím, že po pokračovaní sa dozvieme omnoho viac o plánoch našich postáv. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • V deň vysielania sme mali možnosť vidieť len 17 minút z epizódy, čo tvorilo približne 3/4. Bolo to spôsobené silným zemetrasením, kvôli ktorému sa pokazili miestne vysielače práve počas vysielania tejto epizódy. (Petra321)

Reklama

Reklama