Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gabi a Falco utečou z vězení. Aniž by tušili, kam mají jít, dostane se jim pomoci od rodiny Brausových. Jinde je Hange nucena řešit únik informací o zatčení Erena Jaegera. (mikki089)

Recenzie (6)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Gabi definitívne vyhrala titul najmenej sympatickej postavy seriálu. Demons of Paradise majú zase také medzery v obrane, že to nekorešponduje s ich vyhrávaním vojny. Dej je opäť jednoduchý a predvídateľný, pripravuje sa čas pre väčšie udalosti rozvíjaním postáv cez niečo podobné ako dejový oblúk filmu The Last Samurai, nefunguje to však tak dobre ako v tom filme. Dej s Demons of Paradise je veľmi slabý, rieši sa obraz vojny, jej predstaviteľov a stret ideálov s realitou, čo tento seriál podľa mňa nikdy dobre predať nevedel a okrem toho sú to vždy témy, ktoré nudia v akomkoľvek diele. Animačne vyhráva opustená dedina okolo 17. minúty s trávou na strechách a múroch. Vrcholom epizódy má byť rozhovor fanatičky a nezaujatej ženy. Ten je síce dôležitý pre rozličné aplikovanie, ako rozhovor hocakého neoblomného obhajcu a jeho náprotivku, ktorý dokáže používať rozum a pochybovať, ale práve jeho všeobecnosť kazí prežívanie príbehu a vcítenie sa do postáv. ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jestli byl kdy Eren otravný a uřvaný, Gabi ho dokázala překonat v několika málo epizodách. Obecně, nové postavy jsou nesympatické až hanba! Jeden z důvodů, proč mě nová série nebere a nehodlám ji vychvalovat do nebes, jako to tu dělá většina ostatních. Dějově jinak v pohodě, chystá se něco velkého a taktéž se pomalu, ale jistě blíží úplný konec. Nevím, zda budu nějak moc litovat, až na to dojde. ()

Melios 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Krásny príklad dobrého "filleru". Síce sa tu príbeh z pohľadu mangy preskakuje ako v rekapitulačných filmoch, no pointa a kontext ostáva zachovaný a tak nehrozí nejaký väčší logický kiks. Hlavná pointa celého tohoto dielu bola podaná veľmi dobre, dáva zmysel a finálna konfrontácia má svoj význam. Musím uznať tvorcom, že sa im podarilo priblížiť najviac nesympatické postavy a aspoň na chvíľu z nich spraviť postavy, na ktorých vám záleží. Koniec prezrádza, že i keď pre príbeh nemala táto epizóda žiaden význam, v konečnom dôsledku sa nám film posunul do finálneho aktu... ()

warha 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na konci epizody menší rozloučení se Sashou, bez Sashy. Krásný díl a stále doufám, že Eren zmasakruje všechny z okolního světa. A Gabi kandiduje na nejotravnější postavu, škoda, že zrovna tihle to asi přežijou. ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama