Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Willy a Theo předvídají nepřítelův útok, což vede ke střetu Erenova Útočného titána s Válečným titánem. Mezitím se marleyská armáda shromažďuje u Liberia, aby nepřítele zadržela. (mikki089)

Recenzie (5)

Melios 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

[SPOILERY] Príbeh taký klasicky titánovský. Jeden diel sa niečo pohne, druhý je vojna. Well, karta sa obrátila, diabli z Paradisu sú späť v plnej paráde [jasajte holky Levi tam patrí tiež ;) ]. Len keby sa tvorcovia nepokúsili o spätnú parafrázu na prvý diel seriálu s novými postavami. Skrátka nedokázali si so mnou vytvoriť puto, aby som ich ľutoval. Niekto proste musel skončiť ako Erenov pokrm. Zbytok už povedaný bol... ()

warha 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

SPOILER. Eren udělal strašnou kravinu, ale člověk mu fandí a jakmile se tam objevila Mikasa, Levi, ostatní "ďáblové z Paradis" a začali tu čtvrť čistit, tak tak jsem měl takovou radost. 3 sezóny nám byl servírován utrpení lidí za zdí, jejich osudy příběhy a tak tu není místo pro soucit s nepřátelskou stranou. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Animácia je znova perfektná. Epizóda rozoberá poslednú scénu tej minulej z druhej strany, ako sa tam tá osoba dostala. Tvorcovia sa tým snažia vytvoriť napätie, no to nefunguje, lebo sa situácia rozoberá príliš dlho. Jeho nevýhodou je, že má schopnosti Green Lanterna, čiže môže riť skoro všetko a tak nudí a ťažko si hľadá konkurenciu, avšak zdanie klame a slabina sa nájde ľahko, čím schopnosti tohto Titana veľmi podkopáva. Potešia však staré známe troops, avšak Mikasa s krátkymi vlasmi vyzerá ako chlap. Akcia je ako sa patrí a človek v tejto epizóde môže ťažko fandiť inej strane, ako Demons of Paradise Island. ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama