Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dunění oficiálně započalo. Annie se probouzí z kómatu. Armin a Gabi se snaží zabránit Connymu, aby zabil Falca, a Jeageristé převezmou kontrolu nad ostrovem Paradis. (mikki089)

Recenzie (4)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Animácia prevažne v odieňoch červenej je atmosférická, ale až tak veľmi emócie nevyvoláva. Scenár (alebo predloha) siahol po nečakanej postave ako hlavnej postave na pár minút, ku ktorej divák cíti len veľmi málo emócie. Arminov part s Mikasou bol fajn. Aj animačne, aj dramaticky. Áno, situácia o pohoršení sa nad názorom na svoje meno pred sestrou niekoho, koho ste zabili a cítite za to vinu, znie reálne. Surová poprava je animovaná výborne, s trhnutím pri spätnom náraze pištole a šok morálnej postavy pri pohľade na túto scénu je zobrazený ako rozkývanie pomyselnej kamery. Dúfam že v japončine znie táto preložená veta „I am soldier. So is natural helping you so much.“ oveľa uveriteľnejšie. Málo ťahov na bránku, sily sa asi musia viac zmobilizovať pred finálnym útokom. ()

Reklama

TheDarKnig 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

SPOILER Cena oběti za svobodu/za záchranu člověka. Kdo/Co o ní rozhoduje? Kde je ta hranice, kdy se ze svobody stává nový útlak. Co by k tomu asi řekly nedobrovolné oběti (využité jako palivo pro ideologii), kdyby ještě mohly mluvit. Tematicky výstižné dialogové střety a v pozadí temně atmosférický soumrak bohů. Ponurý západ slunce nad rozpadající se civilizací i lidstvím. ()

Flatron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento diel neni taký výrazný ako predošlé 3 epizódy, viac priestoru tu dostáva pohľad bežných občanov na situáciu, ale aj ľudí priamo zainteresovaných . Mieša sa tu čistá beznadej a zároveň posledná iskra nádeje na zvrat pred úplným zničením. Dúfam, ze v ďalšom diely uz sa na scéne opäť objavi Eren - toho čo som považoval prve 2.série za najslabší článok seriálu, čoraz častejšie nachádzam podobnosti s postavou Leloucha Lamperougea z Code Geassu, ktorého považujem za jednu z TOP charakterov v anime. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama