Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do bitvy se připojuje Zvířecí titán i předtím zajatí vojácí. Mezitím, když je město v plamenech, Falcův bratr Colt a Gabi spěchají zachránit Falca, který je v zajetí Jaegeristů. (mikki089)

Recenzie (3)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opakovanie poslednej scény vyše minúty. Utekanie po schodoch je komické, pretože je konštantné pohybom a tempom pre všetkých Scoutov, navyše bez zadychčania sa. Akčné scény sú opäť famózne, aj keď je otázne, či by súboj dvoch normálnych ľudí prebiehal tak, ako súboj Titanov, čiže či by pritlačený k zemi zdvihol svoju ruku, ktorú mu súper nad ním zadržiava za rameno a ňou by sa mu snažil vykrútiť krk. A hlavne, či by ten vo výhode neostal v rovnakom rozpoložení a nepokúsil sa na túto situáciu reagovať. Pravdepodobne nie. Postavy ma veľmi nebavia, najmä tie nové, ako Gabi a Falco, ich scény mi neprídu kultové, čím mi zrážajú dojem z epizódy. Najlepšie zanimovaný moment: hodenie kameňov do Jaw a kvapky dopadnutej vystrektnutej krvi. ()

Reklama

TheDarKnig 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čekání na nové epizody bude dalších pár týdnů fakt tortura. Proč má každá epizoda pocitově jenom pět minut? Krutá daň, kterou musí člověk platit za privilegium sledovat takto mistrovsky napsanou (a adaptovanou) fikci. :(( ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama