Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 206x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

VojinRyan 

všetky recenzie používateľa

Po dlhej dobe konečne niečo z našej produkcie, čo má svoju originalitu. Výborne ma prekvapil nápad urobiť šou, ktorá nás prevedie históriou Slovenska zo všetkých kútov a rohov, ako sa len dá. A to som rád, pretože sa človek dozvie niečo nové a opäť si pripomenie, čo už kedysi dávno vedel. A v podaní kapitánov Adely a Dana si to drží dobrú úroveň. Čo hodnotím kladne je nápad, originalita a kupodivu vtipnosť programu a s ľahkým nadhľadom, kde nechajú občas aj nepodarené zábery. Hostia niekedy vtipný niekedy ani nie. Ale nato, že je to s našej produkcie tak klobúk dole. 70% - 4*. ()

SKreyn 

všetky recenzie používateľa

Veľmi záleží od hostí, ktorí v tej ktorej časti účinkujú. Kto nemá rád hlavné postavy tejto relácie, tak tomu sa to nebude páčiť, lebo tie sú v každej časti. Mne tam najviac vadí "spevák" Tomo Sameček, trápneho Nikotína už neriešim, Dangl-a treba brať takého aký je a Banášová je v pohode. Nemá to "gule" ale často v TV nedávajú nič lepšie, tak aj toto sa dá pozerať, no ak tam nie je dobrá zostava, myslím tým ak tam je niekto, koho nemusím, tak to radšej ani nepozerám. ()

Reklama

sehe odpad!

všetky recenzie používateľa

Ježiši Slovensko.Hruza na RTVS.Neprimerana zábava,stupidne otázky,desiva gycova scéna,nevitazia znalosti,ale šťastie v kruteni kolieska,Nikodym tancujúci za cipkovanym pultikom a mám pocit,že všetci sutaziaci museli,byt pod vplyvom alkoholu,aby sa tak odviazane správali.Pozerala som raz v nemom uzase a uz nikdy nezopakujem. ()

GalaktikHero odpad!

všetky recenzie používateľa

V súťaži o vrchol trápnosti by táto pseudorelácia asi vyhrala celosvetovú súťaž. Pohľad na naše prepytujem "hviezdy" a ešte raz prepytujem "šoubiznisu" je žalostný, smutný a normálnemu človeku obracia žalúdok ako po pančovanom burčiaku. Páni herci nám vymierajú a zostáva toto PANOPTIKUM. Ešte že máme aspoň pár športovcov, ktorí nám vedia urobiť radosť. ()

Shredo 

všetky recenzie používateľa

Prináša to na našu obrazovku dosiaľ nepoznaný formát relácie, ktorá je v určitých momentov zaujímavá... jediné, čo mi však vadí a nedokážem prekúsnuť naše slovenské "celebrity", z ktorých ma už od pohľadu napína (Akurát kapitáni teamov sa dajú - Dano s Adelou sú srdcovky). Ich prehnané afektované reakcie a zápal do hry zhoršuje výrazne kvalitu u mňa. Pozrem to radšej ako TV reklamy, čo ale v konečnom dôsledku nie je až taká výhra. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)
  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)

Reklama

Reklama