Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 206x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

Monicina 

všetky recenzie používateľa

Kedysi pozerateľné. Ale postupne ma to začalo nudiť. Nikodým je skvelý moderátor, ale celé roky sa nemenili jednotlivé súťaže až som to prestala pozerať. A nezachránili to ani dvaja noví moderátori, jeden diel mi stačil vzhliadnuť a nikdy viac. Tvorcovia relácie si totiž neuvedomili, že výmenou moderátotov nič nezmenia. Treba zmeniť obsah a štruktúru programu, dať úplne iné súťaže!!! Takže za mňa 4 hviezdičky za prvé roky vysielania a nula za posledné dva roky. ()

oasismanik 

všetky recenzie používateľa

Kedysi, keď som ešte z času na čas zapol televízor a uvidel toto, prišlo mi to strašne ako strašne preafektovaná relácia plná preafektovaných ľudí. Dnes už televízor nezapínam ani z času na čas, ale keď občas jem pri notebooku a chcem si zapnúť k tomu niečo slovenské, pozriem do archívu stv a vyberiem si nejakú novšiu časť, ono to fakt nie je až také zlé. Jasné, preafektovaní hostia sú tam občas stále, ale je to také celkom milé a dokonca často aj vtipné vďaka Danglovi a Adele, ktorých humor mi vždy sedel a dobre sa s Nikodymom doplňajú, ktorý akoby sa pre tento formát narodil. Odpady si nechajte pre tie naše pokusy o sitcomy alebo detektívky, toto si to nezaslúži určite. Mením teda hodnotenie z dvoch na štyri, s 5 proti 5 a Duelom jediné slovenské veci, ktoré vyhľadávam v archívoch alebo si pozriem občas online. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Ja "Milujem Slovensko"! O tom nech nikto nepochybuje. Som hrdý na to, že som Slovák. Som šťastný, že žijem v tak krásnej, malebnej krajine ako je Slovensko. Mám rád naše veľhory i úrodné nížiny. Vážim si svojich predkov. Nedám dopustiť na svoju otčinu. Naozaj milujem Slovensko. Lenže doslova nenávidím takých kreténov ako je zakomplexovaný Nikodým, debilný Dangl či nosatá čarodejnica Banášová. Tiež aj tie ostatné slávne slovenské pseudocelebrity, čo sa v tejto relácii predtŕčajú mi lezú poriadne na nervy - krpatý Kočiš, vyžratá Polnišová, homokláda Stanke, drevák Cifra, mongoloidný Pomajbo, drbnutá Mórová, úlisná Brychtová, dislektik Batthyany, blbec Jakab, chudák Hudák, skrachovanec Marcin, lebavý Landl, potrhnutý Bičan, niktoš Hajdu, trapný seladon Weiter, šereda Hasprová, bezvýznamný Kobielsky, obtlstlá miss Christová, mužatka Šebová, narcistický Nagy, nevýrazný Sklár, monštrózny Kassai, nudná Ondrejková, nesympatický Ďurovčík, zabudnutý Pročko, frigidná Podzámska, buran Topoľský, matróna Gregorová, trkvas Vojtek, pionerska vedúca Malachovská, retardovaný Bystriansky, slizký Kramár, hyhňavá Šišková, nemasná-neslaná Tlučková, pribrzdená Vačková, bláznivá Sládečková... už ani nebudem radšej pokračovať ďalej. Robí sa mi z nich nevoľno. Príšerné panoptikum. Vrúcne "Milujem Slovensko", ale tuho neznášam túto bandu úbožiakov a darmožráčov. Odpad! ()

JohnyD 

všetky recenzie používateľa

Televíziu zapínam len výnimočne, ale ak som v piatok doma, tak si nezabudnem pustiť Milujem Slovensko. Konečne niečo pri čom sa človek zabaví a niekedy niečomu aj priučí z histórie/geografie/.... Slovenska. Naviac je to bez reklám a rýchlo to utečie. A fandím mojej platonickej láske Adele Banášovej, škoda toho nedotiahnutého formátu. 6/10. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Toto je výborný koncept a aj spracovanie je na dostatočnej úrovni zábavnosti a nápaditosti... akurát, čo ja v lepšom nechápem (alebo chápať nechcem) a v horšom ma to irituje, je skutočnosť, že prečo musia byť súťažiacimi známe osobnosti a nie normálni ľudia alebo hocikto ? Pretože je to potom akože zábavnejšie ? Prečo musia byť všade tie isté ksichty ? Zapnem telku a už sa na mňa niekto z nich škerí, tieto persóny, ktoré nemusím viac či menej, ktoré majú tuto u nás akože patent na humor a ktoré si už dávno urobili z televízneho priestoru svoju obývačku.. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)
  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)

Reklama

Reklama