Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 206x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

tron 

všetky recenzie používateľa

Vcelku atraktívny, zábavný, veselý, originálny a pestrofarebný formát, ktorý však po pár rokoch vysielania začal (napriek obmieňaniu súťažných disciplín a hostí) stagnovať a mierne nudiť. Mňa osobne iritovala aj oplašená „blavácka úderka“ v zložení Dano Dangl a Adela Banášová/Vinczeová. A to som pomerne veľký fanúšik WTF humoru, akým sa kedysi (napr. SOS, Kredenc, Partička...) prezentoval resp. ešte aj dodnes sa stále občas prezentuje Dangl. Ale tu toho bolo proste už ozaj moc. Potešilo spestrenie v podobe živej kapely, hrajúcej najslávnejšie slovenské hity (vrátane ľudových). Tejto úlohy sa chopila poslušná súdruhovská iskrička Samuel Tomeček, hrajúci napr. na oslavách MDŽ strany Smer začiatkom marca 2018 (pár dní po tom, čo bol brutálne zavraždený investigatívny novinár Ján Kuciak a jeho snúbenica v ich vlastnom dome). Každopádne, oproti českej, nudnej a mega upätej verzii je to na Zlatý glóbus. ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa

Pokud půjdu cestou srovnání s Máme rádi Česko, tak musím říct, že jde o docela slabý odvar. Moderátor je sice spravedlivější a serióznější, hosté jsou mnohdy pohodovější a vtipnější, než u nás, ale ve finále je z nějakého důvodu, Máme rádi Česko zábavnější a živelnější. Ale na ukrácení večera...proč ne. ()

Reklama

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Vcelku podarený a revuálny familiárny program,ktorý však pyká prílišnou vytaženosťou a sukcesívne vykazuje dekadenciu znovupozeratelnosti , osobitne u ustavičného diváka. Vsádzka na obmenu aktérov ďalej funguje,no pre mňa osobne pocit začínajúceho stereotipu neuhasína,čo ma mrzí,lebo mám Slovensko v srdci... ()

Monicina 

všetky recenzie používateľa

Kedysi pozerateľné. Ale postupne ma to začalo nudiť. Nikodým je skvelý moderátor, ale celé roky sa nemenili jednotlivé súťaže až som to prestala pozerať. A nezachránili to ani dvaja noví moderátori, jeden diel mi stačil vzhliadnuť a nikdy viac. Tvorcovia relácie si totiž neuvedomili, že výmenou moderátotov nič nezmenia. Treba zmeniť obsah a štruktúru programu, dať úplne iné súťaže!!! Takže za mňa 4 hviezdičky za prvé roky vysielania a nula za posledné dva roky. ()

Santino7

všetky recenzie používateľa

Všeobecne síce takéto "zábavné" šou takmer vždy a bez výnimiek ignorujem, no táto ma predsalen niečím zaujať dokázala a skoro zakaždým, keď v danom čase nemám čo na práci a v televíznom programe nenájdem nič lepšie, táto alternatíva je pre mňa relatívne prijateľnou (a občas aj vyložene vítanou). Jasné, vo svojej podstate je to fraška ako hrom, to som zaregistroval hneď (to pretvarovanie sa a úsmevy nasilu na každučkú stranu v podaní Nikodýma, Banášovej, Dangla a spol. moc nemusím, irituje ma to, rovnako ako i doprovodná zvučka a pesnička, ktorá v závere odznieva žiaľ so železnou pravidelnosťou), no samotné súťažné otázky/úlohy zamerané výlučne na veci týkajúce sa našej krajiny (všeobecný prehľad, zaujímavé informácie, kultúrne okienka atď.) predsalen majú čosi do seba, sú podľa mňa zaujímavé, niektoré dokonca náučné, a teda mi už spomínané mínusy celkom solídne kompenzujú. Čiže aj keď to možno vyznie zvláštne, mne osobne táto šou aj so všetkými svojimi neduhami vcelku vyhovuje a jej občasné absolvovanie v rodinnom kruhu je pre mňa takou príjemnou zmenou. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)
  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)

Reklama

Reklama