Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dramatický príbeh, ktorého hrdinami sú projektanti vo výrobnom podniku. Pri realizácii technického projektu sa z nich stávajú protihráči, tak pre svoje odlišné odborné názory, ako aj kvôli kolegyni, ktorá je zároveň vedúcou celého kolektívu. (RTVS)

Recenzie (5)

Snorlax 

všetky recenzie používateľa

Celkem jednoduchý scénář, z nějž se vlastně nedozvíme, jak dopadla realizace vítězného projektu, ani proč hlavní hrdina vlastně opustil Bratislavu. Celý příběh jen tak klouže po povrchu, žádné velké drama se nekoná ani v oblasti osobních, natož pracovních vztahů. Velkým plusem této inscenace je herecké obsazení, které společně s dobrým režisérem vymáčklo ze slaboučkého scénáře maximum. ()

PatoP 

všetky recenzie používateľa

Príbeh o dvoch inžinieroch jedného výrobného podniku, ktorí pracujú na rovnakom projekte, no každý má na jeho riešenie iný názor. Ich rozpor ešte viac umocňuje vzťah oboch projektantov k jednej žene, vedúcej projekčného oddelenia. Je zaujímavé po rokoch sledovať herectvo M.Kňažka, F.Kovára a E.Vášáryovej v týchto inscenáciách osemdesiatych rokov. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Dvaja kohúti okolo jednej Emílie, to neprospieva práci ani súdružskému kolektívu. Ľahko by sa našiel aj dnes taký kolektív, čo neprijme nového človeka, ktorý by svojimi schopnosťami všetkých prevyšoval. Ani herci však nezachránili nudný príbeh a vlastne už samotná myšlienka nebola vôbec šťastná na sfilmovanie. ()

Hombre8 

všetky recenzie používateľa

Velmi slabá varianta Inženýrské odysey. Tentokrát slabé i herecky. Zejména Kňažko hraje značně zmateně. Vůbec není jasné, co tím chtěli autoři říct nebo čeho dosáhnout, kromě zaplnění vysílacího času. Stěží dvě hvězdy. ()

Reklama

Reklama