Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh o mladých manželoch, hľadajúcich cestu zo zložitej situácie, do ktorej sa dostali hneď na samom prahu spoločného života. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (3)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Na tú dobu celkom netradičná inscenácia so súčastnosti, zo života obyčajnej bezdetnej rodiny, ktorá má problémy ako každá druhá rodina a ktorá by sa (s mierným pritiahnutnutím za vlasy vďaka trochu iným časom) dala porovnať aj s problémami dnešnej mladej rodinky. O pretláčaní nejakého komunizmu nie je veľmi možné hovoriť. Herci až na pár výnimiek fajn, ale vypichol by som pre mňa neznámu, ale zato rozkošnú Janu Bittnerovú, ktorá si strúhne aj jednu vkusnú vyzliekaciu scénu. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Niektoré veci by sa z archívu snáď ani nemali vyťahovať. Táto inscenácia je taký pohľad do skanzenu socializmu, že je to až nechutné. Na pohľade do života rodiny mladého zanieteného kuriča by nebolo nič zlé, keby to nebolo prezentované ako skvelo platená práca snov. Rodinné problémy sa kostrbato kombinujú s pracovnými a potom prichádza ten moment jazdy na bicykli smerom na dedinu, romantika v šope a životné rozhodnutie so súdruhom predsedom JRD. Katastrofálny scenár Petra Mrvu, rozpačité neherecké výkony a záver za všetky drobné. ()

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Takova ta story - mladi manzele ve meste, vsechno spatne - prestehuji se na vesnici, vsechno bezva. Nevim, me zajimala hlavne Plichtova, ta tam ale nakonec pronese asi dve vety a objevi se na 5 vterin... Jedna projekce neuskodi. 3+ ()

Reklama

Reklama