Reklama

Reklama

Všetky cesty vedú do hrobu

  • Česko Všechny cesty vedou do hrobu (viac)
Trailer 2

Albert (Seth MacFarlane) sa pretĺka ako nie príliš úspešný pastier oviec, býva u rodičov a práve dostal kopačky od okatej Louise (Amanda Seyfried), ktorej vadí jeho celoživotná zbabelosť. K svojej smole totiž žije v dobe, v ktorej sa každý druhý konflikt rieši súbojom a on pritom vôbec nevie strieľať. Aj na notorického outsidera sa ale niekedy môže usmiať šťastie. To Albertovo sa práve prisťahovalo do jeho mesta a volá sa Anna (Charlize Theron). Nielen že trafí desať terčov z desiatich, ale naviac má s Albertom svätú trpezlivosť a neoblomné odhodlanie naučiť ho strieľať. Pre Alberta je „výučba streľby“ životne dôležitá pretože sa pohádal s fúzatým objavom jeho bývalej Foyom (Neil Patrick Harris) a veľmi neuvážene ho vyzval na súboj. Vyhraté ale nemá ani keď vyhrá. Anna, ktorá má pre neho čím ďalej väčšiu slabosť je totiž stále ešte vydatá za najznámejšieho pištoľníka široko-ďaleko Clincha (Liam Neeson). A tomu sa rodiaci sa vzťah medzi vlastnou ženou a pastierom pochopiteľne nepáči. (TV Markíza)

(viac)

Videá (42)

Trailer 2

Recenzie (819)

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

[ČSFD projekce] Pokus o parodování divokého západu fekálním humorem, který je v dnešní době nesmírně oblíben. Sám za sebe mohu říci, že zápletka, děj i samotné rozuzlení je naprosto předvídatelné, viděné již tisíckrát, a tak nečekejte nějakou originalitu. Na druhou stranu je zde i spousta humoru, kterému se člověk opravdu rád zasměje. Rozhodně bych tenhle odpočinkový film neshazoval, protože je přesně tím, čím je a pochopení jeho samotného, jako něčeho jiného, není na místě. Prostě bláznivá komedie, která se snaží za každou cenu rozesmát diváka. Nic víc, nic míň. 75% ()

somnar 

všetky recenzie používateľa

McFarlane je klasickým příkladem člověka, o kterém hodně lidí řeklo, že je hodně vtipný a on pak propadl bláhové představě, že je hodně vtipné úplně, ale úplně všechno, co vypustí z úst nebo napíše na papír. No, jak to říct... Fakt není. Tenhle film by potřeboval jako sůl nějakýho nelítostnýho střihače, který by se nebál Sethovi bourat jeho bábovičky. Spousta z nich je totiž vážně polorozpadlá či postavená na úplně blbých místech... Abych to zkrátil - občas jsem se fakt bavil, na jeden funkční fór je tam ale několik kilo hlušiny. 70% ()

Reklama

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Já to věděl. ČSFD je příliš n-óbl, než aby se na ní tleskalo klobouku, ve kterém je něco jiného než Bob s Bobkem. Holt není Bobek jako bobek, ale přiznat si, že mě pobavil humor řekněme té méně sofistikované kategorie (to je pro odborníky na srandu) ještě neznamená ztrátu bodů, víme? Mě baví sledovat kohokoli, kdo se sám baví tím, co dělá, no a tady se nenašel jediný kakabus, co by to kazil. Možná, že kdybych měl zrovna měsíčky, ve skříni našel souseda, vyprodali mi růžové tílko s krtečkem nebo kdybych měl na zahradě ovci, která taky ráda leze po střeše - možná bych se ani já tolik nesmál. Je ale tutový, že u kritiky zdejší svrchovanosti by se mně smích honem rychle vrátil. (Invercargill, NZ) ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Rozporuplná blbina, ktorá by bola fajným 6-dielnych sitcomom. Skvelé cameá (Marveláci s ich našróbovanými cameami Stana Leeho sa môžu učiť), topkový casting a zopár cool vtipov zasadených do odvážne strihnutého antiwesternového sveta, aký sme tu ešte nemali. Na druhú stranu zopár extrémne silených až trapných vtipov, a režijne tak zvládnutých scénok, že by sa hodili skôr do bonusu s nevydarenými zábermi. Akoby mal MacFarlane málo času a ani nerobil opakovačky. Akoby to splácal za týždeň. Tretiu hviezdičku, zvažovanú niekoľko dní, dávam za dobrú náladu filmu. A za Neila Patricka Harrisa, ktorý je z celého filmu najvtipnejší. Samotný MacFarlane ako ťahúň zlyháva. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa jedno veľké prekvapenie. Nie je veľa westernových komédií a tie čo sú, tak zvyčajne za moc nestoja. To však nie je tento prípad, tu vám totiž táto ujetá a bláznivá vecička od začiatku až do konca nedovolí zavrieť smiechom skrivené ústa. Humor a vtipné scénky sa na vás zosypú ako krúpy počas letnej búrky a nedajú vám ani na chvíľku vydýchnuť. Či už sú to absurdné dialógy, nezmyselné situácie alebo neobvyklé chovanie sa postáv, všetko sa vždy preklopí do zábavnej roviny. Dejovo to síce možno je málinko schématické a ošumelé, to vám však počas snímku vôbec nedôjde. Na nejaké úvahy nad príbehom proste nie je čas, pretože humorná vložka tak či tak všetko zatieni a prevalcuje. O nič iné tu nejde, len o zábavu a tej je tu teda požehnane :). Kto hľadá niečo na spríjemnenie večera a zlepšenie nálady tak hor sa do toho. 85/100 ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (22)

  • V 93. minutě, kdy Albert (Seth MacFarlane) dostane kamenem po hlavě, rotuje hlavou a tělem na druhou stranu než by tomu bylo při skutečném zásahu. (septic)

Súvisiace novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (viac)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (viac)

Reklama

Reklama