Reklama

Reklama

VOD (1)

Keď sa do jeho malej rybárskej loďky pri naozaj bizarnej nehode zavŕtal periskop ponorky, musel statný taliansky chlapík, ktorému nik nepovie inak ako Buldozér (Bud Spencer), zavesiť svoju prácu neveľmi úspešného rybára definitívne na klinec. Odsúdený na večné ničnerobenie trávil odvtedy celé dni v rôznych krčmách a jediným akým-takým obveselením bolo preňho sledovanie občasných potýčok medzi miestnymi a tlupou amerických dôstojníkov z neďalekej vojenskej základne. No keď už všetkých zúčastnených čoraz častejšie bitky začali dosť nudiť, navrhli domáci vojakom „priateľský“ futbalový zápas – a oni túto výzvu (neprozreteľne) prijali. Trénerom miestnych sa stal práve Buldozér, ktorý bol sám kedysi profesionálnym športovcom a ktorý sa teraz - spočiatku s neskrývanou nevôľou, no napokon s obrovským nasadením – vrhol do statočného boja s neférovými grifmi Američanov. Rozhodujúci zápas sa ukáže byť skutočnou vojnou, v ktorej, nanešťastie, Buldozérov tím ťahá za kratší koniec – no len dovtedy, kým sa do boja nerozhodne vstúpiť i on sám! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (43)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Film se samostatním Spencer, a Spencer bez Hilla není taková zábava. Film je sice vtipný a několikrát jsem se zasmál, ale prostě to nebylo ono, fackovačky za moc nestály a ani jich moc nebylo. Ostatní herci kromě Spencera za moc nestály a jejich postavy mi přišly děsně vynucený. Za mě čistý průměr 3*. ()

Snorlax 

všetky recenzie používateľa

Jak mám hodnotit objektivně, když mám slabost pro Buda Spencera? On to není žádný trhák, tenhle film. Jenže Spencer zase kudy chodí, tudy mlátí své soky. A já si nemůžu pomoci, ale i po těch mnoha letech a mnoha bitkách, mě to baví. A rozhodně mě baví i ten prajednoduchý příběh všech sportovních filmů, kterak slabé mužstvo porazilo samo sebe. Jenže zde se neporáželo s patosem amerických blbofilmů. ()

Reklama

Falko 

všetky recenzie používateľa

Na tuto komediu mam pekne spomienky, kedze som ju prvykrat videl pred 20-timi rokmi na rakuskej ORF 2 a hned, ako som zbadal Buda Spencera som vedel, ze o humorne a krkolomne bitky tam nebude nudza. Dnes som si Buldozera zopakoval a nadalej tam najdem dost scen, na ktorych som sa s chutou zasmial, ale najdu sa i chvilky, ktore su trosku nudne, alebo pre dospelaka mozno az tak prehnane, ze uz nie su smiesne. Deti sa na tom pobavia viac. 4 hviezdicka za nostalgiu... 14.04.2010 ________ Bud Spencer - (Buldozer) +++ Raimund Harmstorf - (Seržant Kempfer) +++ Ottaviano Dell´Acqua - (Gerry) +++ Marco Stefanelli - (Tony) +++ Giovanni Vettorazzo - (Spitz) +++ Joe Bugner - (Orso) +++ Hudba: Guido De Angelis, Maurizio De Angelis +++ ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Klasicky pojata Spencerovka s mnozstvom bitiek, ktora sa lisi len tym, ze sa v nej Bud nakoniec necha prehovorit k trenovaniu neschopneho timu hracov americkeho fotbalu. Konkurencnemu zlemu timu sefuje slizky chlapik, s ktorym ma Bud nejake resty z minulosti, takze sa od zaciatku môzeme tesit na ich spolocny duel. Bitiek je dostatok a su na takej standardnej urovni. nenadchnu ale ani nesklamu. Michele Lupo patri k slabsim reziserom. Tempo je pomalsie. Sceny v ktorych absentuje Bud, pretoze sa venuju hracom jeho timu su uplne nezaujimave a najradsej by som ich vystrihol. Cely film stoji iba na Budovi, ktory ho svojou neopakovatelnou charizmou len tak tak utiahne. Takze komu jeho styl filmov nevyhovuje, tak nemusi stracat cas ani s tymto kuskom, ale Spencerovym fanusikom by tato pohodova jednohubka mala chutit. 5/10 ()

tomtomtoma 

všetky recenzie používateľa

Nenáročná oddychová komedie, kde čest v podobě bývalého hráče amerického fotbalu Bulldozera (Bud Spencer) převálcuje namyšlenou a nečestnou americkou vojenskou jednotku v čele se seržantem Kempferem (Raimund Harmstorf). Pěsti létají vzduchem, parta italských mladíků se pod vedením Bulldozera dostává do kondice, ale protože se zápas dostává mimo čistotu, tak vše bere na sebe dobrácký obr, aby vyučil nečestné a nepoučitelné. Z italských mladíků stojí za zmínku chmaták Gerry (Ottaviano Dell'Acqua), Tony (Marco Stefanelli), Spitz (Giovani Vettorazzo) a Medvěd (Joe Bugner). ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Pise v Toskánsku, konkrétně na Marina di Pisa. Natáčelo se od 20. února do 20. dubna 1978. (noelcoward73)

Reklama

Reklama