Reklama

Reklama

Pliaga

(festivalový názov)
  • Česko Pohroma (festivalový názov) (viac)
Trailer
Španielsko / Francúzsko / Nemecko, 2013, 85 min

Obsahy(1)

Neus Ballús sa vo svojom debute pohybuje niekde medzi dokumentom a fikciou. Po niekoľkých rokoch „študovania" preplieta príbehy piatich protagonistov z okraja Barcelony, pričom herci hrajú samých seba. Bez zbytočného heroizovania či oplakávania predstavuje život v čase krízy: Moldavčan Jurij športovo zápasí a zarába si, kde sa dá; Raul sa snaží vyžiť z farmárčenia; Maria musí opustiť svoj dom a ísť do domova dôchodcov; sestrička Rose práve prišla z Filipín a stará prostitútka Maribel má stále menej a menej klientov. (MFF Cinematik Piešťany)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Necron 

všetky recenzie používateľa

nahled do zivota obycejnych lidi (farmari, domov duchodcu), obsahujici skvele emocionalni momenty, vyzvednul bych kameru i strih. bohuzel to cele vyznelo tak nejak do prazdna - skoda, ze to nebylo dramaticky dotazene dal. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Príjemný, civilný filmík z Katalánska. Ono sa tu tvrdí, že je kombináciou dokumentu a fikcie, ale i napriek tomu, že postavy hrajú samých seba, tak je to film hraný. A hrajú ich dobre, ako profesionálni herci. Alebo akoby hrali samých seba, čo aj hrajú....chápete. Chýbal mi možno jasnejší záver, chápem, že tie otvorené sú strašne v móde, ale keď vidíte viacero filmov, ktoré viac menej nijako uspokojivo neskončia, tak sa necítite uspokojivo ani vy. ()

Reklama

Galéria (7)

Reklama

Reklama