Reklama

Reklama

Gunman: Muž na odstrel

  • Česko Gunman: Muž na odstřel (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sean Penn hrá vyčerpaného bývalého žoldniera a zabijaka Jima Terriera, ktorý by svoju minulosť rád nechal za sebou. Jediné, po čom túži, je konečne sa usadiť so svojou dávnou láskou. Ale tajné služby sa svojich bývalých ovečiek tak ľahko nevzdávajú. Jim bude musieť očistiť svoje meno a postaviť sa organizácii, pre ktorú pracoval. Býval jej vykonávateľom, robil strašné veci a bol presvedčený, že pomáha svetu. Mýlil sa a jeho bývalí zamestnávatelia sa ho teraz snažia zabiť. V pätách mu je démonický Javier Bardem, ktorý už dvakrát presvedčil, že hrať zlosynov bez štipky svedomia naozaj vie (vo filme Táto krajina nie je pre starých bez emócií vraždil na počkanie, vo Skyfall podkúril samotnému Jamesovi Bondovi). Rozbieha sa dramatická hra na mačku a na myš, ktorá vedie Seana Penna cez pol sveta. Vie, že neutečie nikam. Jediný spôsob, ako sa zachrániť, je zabiť tých, ktorí ho chcú zabiť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (8)

Trailer 2

Recenzie (334)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Je to taka oldschool chlapacka spinava Bournovka s charizmatickym Pennom, ale neskutocne otravnymi vsetkymi ostatnymi postavami. Skoda len, ze oldschool je to iba ohladom scenara, ktory vyzera jak nieco fakt dost stare, ale natocene to je moderne videoklipovym dynamickym stylom. Trochu viac drsnosti v akcnych scenach poriadna atmosfera, ktora by sa dala krajat tomu chyba. Bohuzial Pierre Morel je len tuctovy rutiner a tak aj vysledny film je lej slusny priemer, ktory zaujme hlavne milovnikov oldschoolu, kedze takychto filmov je dnes nedostatok. Pre mna to je len lahko stravitelna jednohubka o ktorej uz zajtra nebudem vediet a zostane po nej jeden velky prd. 5/10. ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Koukatelný špionský thriller jako ze staré školy, ale žádná pecka. Všechno - napětí, akce, politika, romantika, nečekaně luxusní herecké obsazení - tu jede na půl plynu. A ve finále si z toho budu pamatovat možná jen to, že když si přidřepnu k zámku, abych ho odemknul šperhákem a přitom mám v ruce zbraň, můžu ji sevřít mezi stehno a lýtko. ()

Reklama

Yardak 

všetky recenzie používateľa

Nedoceněná akční žánrovka ze staré školy. Hlavní postava, Jim Terrier, střídá zajímavé lokace z různých koutů světa a zamotává se do politického příběhu, které jsou v současnosti (bohužel) v kurzu. Akce je velice přehledná, scénář není vůbec špatný a herci se hodí na svých rolí, zejména Penn, Winstone a Elba (škoda že měl tak málo prostoru). Morel natočil další kvalitní akčňák! Za mě silné 4 hvězdy! ()

emma53 

všetky recenzie používateľa

Jo, tahle klasika je pro mě jak šitá na míru. Jasně, že hlavní hrdina je neprůstřelný rek, s tím se přece počítá i v jiných akčňácích alá Bond a podobně. Tohle bylo nejen srozumitelný, ale po všech stránkách bezvadně koukatelný se senzačně hrajícím Seanem Pennem v hlavní roli. Vím, že je dobrý herec, ale tady měl s těmi svými bicepsy a já nevím s čím ještě, vymakanou postavu, prostě měl navíc šmrnc větší než jinde. The Gumman měl super spád, grády, skvělé vyvrcholení a já neváhám s hodnocením ani minutu. A možná ještě časem přihodím. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Remeselne veľmi dobre spracovaný špionážny thriller, ktorý ale ničím iným neohúri. Kamera, hudba, réžia, všetko fajn, ale príbehu chýbajú vyššie ambície, herci sa vo svojich postavách tiež len hľadali, chýba tomu lepšia pointa, zvraty a zapamätateľnejší záver. Sean Penn má ale charizmu a je v životnej forme! 60%. ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (8)

  • V tajném bytě v Barceloně vyndavá Terrier (Sean Penn) zbraň a náboje. Podle krabiček se jedná o české střelivo spol. Sellier @ Bellot. (JohnSmith)
  • Sean Penn (Jim Terrier) sa v rámci prípravy na film zúčastnil vojenského tréningového kempu v Arizone, kde si osvojil množstvo bojových techník. Vďaka tomu dokázal veľké množstvo akčných scén natočiť sám. (ywo666)

Súvisiace novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (viac)

Reklama

Reklama