Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátko po zoskoku padákom z letu číslo 777 sa bývalý vojak Chad Turner a letuška Dao ocitnú vo svete šialenstva, z ktorého niet úniku. Panika a chaos zaplavili ulice mesta plné plameňov, no to ešte nie je všetko. V pätách majú tím nemilosrdných žoldnierov pod vedením Josepha Pikea. Financuje ich Phillip Turk bažiaci po moci. Ten žoldnierom prikázal získať biometrický mikročip, ktorý sa stále ukrýva v Chadovom tele. Phillip s ním totiž má svoje vlastné plány. Jedinou nádejou ako sa zachrániť a zabrániť tomu, aby sa čip dostal do diabolských rúk, je Chadova disciplína. Musí opäť využiť všetky svoje nadobudnuté zručnosti v boji proti nepriateľom a povolať vyššiu moc, ktorá mu dodá silu potrebnú na to, aby zvíťazil. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

A.Beech 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie príbehu "automechanika" akčného hrdinu. Nechcelo sa mi veriť, že film režírovala tá istá osoba, ako prvý diel, keďže od samotného začiatku "dvojky" moja pozornosť a záujem o film rapídne klesali dole. To je v poriadku. Nevyjde predsa z každého pokusu kvalitný C-čkový akčňák. Moje odporúčanie: ak chcete, pozrite si jednotku a na dvojku sa vykašlite, veď nemusíte vedieť ako to nakoniec skončilo. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem ani nemusel dlouho cekat a dostal jsem pokracovani teto biblicko epicke akcni blbosti no co k tomu psat je to asi na stejny urovni mozna jeste o neco slabsi nez prvni cast tentokrat je tu totalne zabita pro zmnenu prvni pulka chaos zkaza a apokalypsa vypukla a prvni polovinu filmu se zase jenom zvani a zvani a nabozensky agituje az v druhy pulce dostaneme taky nejakou akci a kupodivu to i nejak dopadne no hlavni hrdina je sice profesionalni vojak ale dostava tu nejak moc do drzky Eric Roberts uz to ma v prdeli uplne a dejem filmu propluje pripoutanej k zidli no a muj milacek Gary Daniels tu ma snad jeste mensi roli nez v prvnim dile a nebejt aspon jedny kratky bitky na konci byl by opet totalne nevyuzitej ale i tak jsem to dokoukal predevsim kvuli nemu a jeho zaporna role i nadale zustava jednoznacne nejvetsim kladem tyhle silenosti musel jsem se podobne jako u prvni casti nebo jiny podobny nabozensky kraviny Encouter 2 hodne premahat abych udelil aspon ty 2* sorry Gary je mi to fakt moc lito ale nemuzu dat vic vyser se uz na panbickare a jdi zase nekomu poradne nakopat prdel ani nevis jak moc by si to tvuj verny fanoušek Wacoslav1 pral ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama