Reklama

Reklama

Evil Things

všetky plagáty

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Také nič moc. Vizuálna stránka mi prišla pekná a aj herci celkom fajn, ale čo mám na tých exploiťáčikoch hodnotiť, keď nie brutalitku? A tá sa mi teda veľmi šťavnatá nezdala. Videl som už desiatky podobných hororov o nejakej skupinke teenagerov a jednom záporákovi, ktoré boli omnoho krvavo výživnejšie. Toto prijímam chladne, to, načo som sa tešil najviac, tu chýbalo, ani sa tie holčiny nevyzliekli (a pritom boli pekné)... ťažkopádne na môj vkus. Prepádák to však nie je. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Vcelku neškodný, ale pozerateľný taliansky torture porn o partičke mladých, ktorí sa dostanú do spárov a obydlia jedného fanatického psychoša, čo by si ich rád prevychoval. A keďže je to moderný psychoš, tak to aj online vysiela, aby potešil svojich naivných divákov. "Evil Things" sú síce o niečo pomalšie a menej krvavé, než podobné žánrovky zvyknú bývať, ale dalo sa to aj tak a navyše mám rád ten taliansky štýl a vizuál, takže zhliadnutie ľutovať nemusím. ()

Dalajlada 

všetky recenzie používateľa

Nízký rozpočet se dosti podepsal na kvalitě. Herecké výkony nic moc, atmosféra neexistující a dialogy totálně o ničem. Prostředí však stojí za to a ta jedna maska, která se tam objevila taky nebyla vůbec špatná. Velký bonus za krásnou hlavní hrdinku. ()

Reklama

Reklama