Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blandings Castle je rozpadávajúce sa sídlo, domov dysfunkčnej a chaotickej rodiny snažiacej sa aspoň prežiť zo dňa na deň. Clarence Emsworth (Timothy Spall), v poradí deviaty earl a pán Blandings Castle z celého srdca túži po tom, aby ho všetci nechali na pokoji, iba v spoločnosti jeho milovaného prasaťa menom Cisárovná. Toto želanie sa mu však nikdy nesplní. Neustále ho niekto vyrušuje a žiada ho, aby niečo podnikol. Najdotieravejšou je jeho vytrvalá a otravná sestra Connie (Jennifer Saunders), spolumajiteľka rodinného sídla, ktorú sprevádza jej prihlúply mladší syn Freddie (Jack Farthing). K tejto podarenej dvojici sa v snahe strpčiť Clarenceovi život pridáva celá skupina priateľov, nepriateľov, sluhov, príživníkov, súkromných detektívov, stávkarov a prešibaných podvodníkov. (Incantator)

(viac)

Videá (9)

Ukážka z filmu 8

Recenzie (2)

burina 

všetky recenzie používateľa

Wodehouse je na TV obrazovkách vzácny, a preto každá adaptácia poteší, aj tá menej vydarená. Tejto chýbajú hlavne prepracovanejšie kostými a hlavne dlhšia stopáž, každá sľubná zápletka je narýchlo useknutá/vyriešená do necelej polhodinky. Celkom by ma zaujímalo ako je na tom Blanding´s Castle z rokov šesdesiatych. ()

jaakub 

všetky recenzie používateľa

První série znamenitá, u druhé jsem brečel smíchy (jestli tomu tak bylo i u první už si přesně nerozvzpomínám). Šlechta je roztomile tupá, sluha roztomile zoufalý a všemu vévodí Císařovna. Kostýmy mi přijdou dokonalé - devátý vévoda z Emsworth je devátý vévoda a proto se přece může oblékat hůř než poslední sedlák - a taky tak s gustem činí. ()

Reklama

Reklama

Reklama