Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brány Hotela Transylvánia sa otvorili ľudským návštevníkom a veľa sa toho zmenilo, odkedy tam po prvýkrát zavítal mladý Jonathan. S Drakulovou dcérou Mavis majú teraz utešeného synčeka Denisa, ktorý však nepreukazuje žiadne známky upírskeho správania. A to robí vrásky na čele jeho starému otcovi, grófovi Drakulovi. Keď Mavis a Jonathan odídu na niekoľko dní z domu a malého Denisa nechajú v dedkovych rukách netušia, že si zaumieni urobiť z vnúčika pravého upíra. A to za každú cenu. Medzitým do Hotela zavíta Drakulov otec, večne namrzený Vlad. Neverí vlastným očiam, že jeho pravnuk nie je ozajstný upír a z Hotela Transylvánia sa stala obľúbená atrakcia pre ľudí! (Itafilm)

(viac)

Diskusia

Terepin

Terepin (hodnotenie, recenzie)

Slovenskú dabérku nahradili Henrietou Mičkovicovou. Fantastický výber! Má nádherný hlas.

Bloodyn

Bloodyn (hodnotenie, recenzie)

To se někomu jednička vážně tak líbila ?! Holka se zamiluje do naprostyho hnupa, a ted si s ním ještě pořídí děcko... To je moc. Závěr filmů byla naprostá komerční špína, ta hudba a rapující upír.. 

na príspevok reagoval Terepin, skinny

Lucasion

Lucasion (hodnotenie, recenzie)

Ať už první nebo druhý trailer... oba jsou parádní. Nemohu se dočkat :-) Abych se u traileru upřímně zasmál, to už se mi dlouho nestalo...

 

Předpokládám, že u nás to nepůjde v originálním znění co?

skinny

skinny (hodnotenie, recenzie)

Drákula: Frank ti předvede jak straší lidi. Frank: "Ale jo, jedno selfíčko?" :D :D ať už to je v kinech :D

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

tak tohle mně zaujalo mnohem víc, než ta vypasená Panda, která jako že dělá to kung-fu........kung-fu no jasně 

Terepin

Terepin (hodnotenie, recenzie)

Fantastický trailer! Vyzerá to tak, že po veeeeeeeeeeeeeeľmi dlhej dobe to bude ďalšie pokračovanie, ktoré prekoná predošlí film.

Uživateľ Terepin zmazal svoj príspevok.

Hees

Hees (hodnotenie, recenzie)

Trailer nedobrý no ... snáď to bude mať nejaký kvalitný príbeh. Jednotka sa dala tak prosím nech je toto lepšie.

Jano...

Jano... (hodnotenie, recenzie)

Rapujúci Drakula, plodný vlkolak, neviditeľný ryšavec, žraví gremlini hrajúci bingo, vééééľa zombií a láska medzi upírkou a šialeným turistom (still betterlove story than Twilight...)... to pokračovanie môže byť pecka. Keď film raz ťażí viac z prostredia a postáv ako z príbehu, pokračovanie je takmer nutnosť. :D

Uživateľ Drakie zmazal svoj príspevok.

Anopheles89

Anopheles89 (hodnotenie, recenzie)

Terepin

Stupidní názor? Proč je stupidní? Protože nekoreluje s tvým názorem? Prostě si to myslím. Viděl jsem hodně animáků a tenhle byl podle mýho názoru jeden nejblbějších. Protože si myslíš něco jinýho neznamená, že můj názor je stupidní. Ale můžu si za to sám, rejpnul jsem do hnízda fanoušků, to byla zbytečná pitomost. Neni co dodat.

na príspevok reagoval Drakie

Anopheles89

Anopheles89 (hodnotenie, recenzie)

Terepin

Tak to bylo vážně tvrdý, tos mě teda sejmul (a taky fakt vtipný)! A máš pravdu - jsem jistojistě ve všech ohledech sračka, protože nesnášim film Hotel Transylvánie. Podobný argumenty jsou ty nejlepší pro hodnocení člověka a používaj je ti největší machři tady na ČSFD. Gratuluju Ti, taky jseš jeden z nich.

na príspevok reagoval Terepin

roman4794

roman4794 (hodnotenie, recenzie)

Keby sa dalo hodnotiť tak hneď teraz dám 5*... lebo viem,že to bude šupa ako prvá časť :-)

na príspevok reagoval Terepin

JirkaLexa

JirkaLexa (hodnotenie, recenzie)

Na pokračování se těším, i když se ho dočkáme až roku 2015. Po shlédnutí jsem naprosto okouzlený, snad si další díl udrží kvalitu a nepujde o komerční tah...

HellFireFery

HellFireFery (hodnotenie, recenzie)

Tak to mě překvapuje. Zrovna zde bych si myslel, že stačil díl jen jeden, ale moc se mi to líbilo a dokonce i v českém dabingu, takže se přiznám, že se na to moc těším.

Súvisiace novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (viac)

Reklama

Reklama