Reklama

Reklama

I Fink U Freeky

(festivalový názov) (hudobný videoklip)
  • Južná Afrika Die Antwoord - I Fink U Freeky (viac)
Krátkometrážny / Hudobný
Južná Afrika, 2012, 4 min

Obsahy(1)

Videoklip, který vznikl spojením hudby a zjevu Die Antwoord a imaginace Rogera Ballena. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenzie (19)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Nikdy jsem tady na čsfd neměl potřebu hodnotit a bodovat videoklipy, ale tady mi to prostě nedalo. Normálně poslouchám jinou muziku, ale i přesto si mě svou šíleností Die Antwoord získal. Spojení šílené hudby s provokativním a zvrhlým videoklipem tvoří geniální dílo. Zároveň ale vím, že tyhle věci od Die Antwood nejsou pro konzumní diváky a posluchače. Die Antwoord je pro mě úletem na kterej jsem narazil úplnou náhodou a hned si mě získal. Skoro všechny jejich videoklipy jsou fantastickou podívanou. A Yo-Lander Visser je prostě šílená. ()

Reklama

Radko 

všetky recenzie používateľa

Slušnú zbierku pouličných týpkov, tancujúcich v sivotmavých priestoroch akéhosi skladiska, vyzdobeného prapodivne uhrančivými kresbami zrážajú k podpriemeru tri veci. Prvou je veľmi jednoduchý a namachrovaný text piesne. No toto by sa ešte prekúsnuť dalo. Dnes sa totiž v pope maskovanom undergroundovou symbolikou na nejakú intelektuálnu náročnosť veľmi nehrá. Hudobne monotónne. No oveľa viac ako elektronika bez výraznejšieho nápadu ako prvoplánového namotania na srdcový rytmus, vadí mlátenie palicou do mŕtvoly leva a smažiaci sa chrobák na volskom oku. Neúcta k mŕtvym telám zvierat je totiž niečo, čo sa neodpúšťa žiadnemu umeleckému dielu. A môže byť alternatívne ako len chce. Pretože v drvivej väčšine prípadov má človek v porovnaní so zvieraťom vždy nejakého zástancu. Hoci inak ako úlet tancujúcich týpkov je to slušná jazda. "Vďaka" zmieneným negatívam však s hodnotením vyššie ako 49% ísť nemôžem. ()

Makky 

všetky recenzie používateľa

Spojením priemernej hudby, fantastického videoklipu a zvrhlo nevkusného spevu vzniklo zaujímavé dielko, ktoré z pohľadu nezaujatého človeka hodnotím nadpriemerne. A som zároveň rád, že táto partia v Die Antowoord je úplne mimo mainstream a bežnému človeku ako som ja, sa dostane do uší len náhodným spôsobom. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (1)

  • Spolurežisérom klipu bol aj samotný interpret Ninja. (Hamaradža)

Reklama

Reklama