Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvodná televízna inscenácia s pesničkami. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (7)

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Geronti z ÚV KSS se rozhodli poskytnout socialistické mládeži nějaké rozptýlení - rozuměj film, který pravdivě a věrně zobrazí, čím ti naši mladí žijí, o čem sní a jak se baví. Je příšernější děj anebo taneční čísla? Těžko říci... ()

Master19 

všetky recenzie používateľa

Na odpad to není, ale je to naivní až to bolí. Není zde uvedeno, že v tom vystupujue i Marián Labuda. Výrazná je půvabná hlavní hrdinka Simona Fašungová, jejíž tragický osud je ovšem v česku naprosto neznámý. Celkově jde o takovou Pomádu ze slovenského maloměsta konce 80. let. Neodolatelné, že? :-) ()

Autogram odpad!

všetky recenzie používateľa

Hrôza, čo som to videl. O príbehu sa ani nedá hovoriť, ide len o náhodné udalosti, ktoré niekto dal na papier a niekto bez akejkoľvek súdnosti rozhodol, že podľa toho natočí muzikál, dodal dialògy bez hlavy a päty a niekto nasilu zložil nemožné pesničky. Jediným plusom bola fešná hlavná hrdinka, ale to nemohlo filmu pomôcť odlepiť sa od odpadu. ()

kebom 

všetky recenzie používateľa

Taká milá hlúposť, netuším zmysel, ale dá sa to sledovať ako dobová televízna hra pre dospievajúcich. Koncom 80´rokov to už muselo vyznieť vtipne... Úplne uletené sú minúlohy až šteky známejších hercov. Zaujímavé je, že piesne (nutné dodať, že vcelku dobré) vtedy naspievali známi slovenskí speváci (napr. P. Hammel, M. Greksa) so skupinou Fermáta. ()

Reklama

Reklama