Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvodná televízna inscenácia o tom, že nie každý návrat je vítaný.  Komorný príbeh Anny a Tóna. Tóno sa po rokoch vracia zo zahraničia a snaží sa obnoviť svoj vzťah k Anne napriek tomu, že Anna má partnerský vzťah s doktorom, ktorý jej pomohol v najťažších chvíľach. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (2)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Pre ženu v strednom veku nie je dobré mať žiadneho chlapa ale ani dvoch. Dilema medzi spoľahlivým nudným pánkom a veľkou láskou s vidinou krachu je takmer večná. Tým film pripomína Krásku v nesnázích, ale naozaj len trochu a vzdialene ako chudobný príbuzný. A najlepšie je, že film končí neuzavretý, tým si získal trochu mojich sympatií. ()

Hombre8 

všetky recenzie používateľa

Hlúpučka tučná hús, stará panna, která nějakým způsobem přišla k dobrému bydlu, se zmítá, ovládána emocemi, mezi divokým kovbojem a solidní existencí poněkud nudného hodňouse. I při otevřeném konci je jasné, jak příběh dopadne. Typicky devadesátkově natočený snímek, v době budování rozvinuté kapitalistické společnosti, má ale trhliny v přiznání Tona, že se nestal v emeričce, historicky vysněném ráji generací Slováků, úspěšným byznysmenem, ale jen pomocným dělníkem. ()

Reklama

Reklama