Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer 1
Fantasy / Mysteriózny / Komédia
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvorcovia:

Tom Kapinos

Hrajú:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (5)

Pilot (2016) (S01E01) 

Lucifera omrzelo byť pánom pekla a tak si v LA otvorí bar. Navštívi ho kamarátka Dalila a pri odchode z baru ju zastrelia. Lucifer sa tak dostáva do centra vyšetrovania vraždy, ktorú vyšetruje ambiciózna policajtka Chloe a spoznáva aj jej bývalého manžela a ich dcérku. Lucifer si Chloe rýchlo obľúbi a rozhodne sa jej s pátraním po páchateľovi pomôcť. K seriálu som sa dostal na základe tipu jedného z dvoch skvelých brigádnikov, ktorý mi počas dovolenky pomohli, za čom som im nesmierne vďačný. Napriek tomu, že som sa s nimi nijak zvlášť nepoznal dočkalo sa mi od nich väčšej pomoci ako od niektorých ľudí, ktorých poznám celý život. A kedže jeden z nich je aj veľkým fanúšikom seriálov, tak som si od neho nechal poradiť a jeho tip bol príjemným prekvapením. Presne ako vravel, stačila jediná časť k tomu, aby ma upútal, pretože prekvapuje novou myšlienkou a dej je napínavý a vtipný zároveň s hereckými výkonmi na vysokej úrovni. Zdá sa, že k vynikajúcim tipom na filmy pribudnú aj tipy na skvelé seriály od ďalšieho skvelého človeka, ktorého som spoznal. ()

Lucifere, zůstaň. Hodný ďábel. (2016) (S01E02) 

Pri dopravnej nehode umrie syn známeho herca a k prenasledovaniu jeho vozidla sa prizná starší paparazzi . Vyšetrovateľke Chloe sa však na jeho príbehu niečo nezdá a tak spolu s Luciferom začnú preverovať ostatných novinárov, ktorý boli na mieste činu medzi prvými. O niečo slabšia epizóda ako úvodná, dej sa zameriava skôr na vzťah Lucifera a Amenadiela. ()

Budoucí vládce temnoty (2016) (S01E03) 

Na večierku, ktorého sa zúčastní aj Lucifer Mornongstar, je zavraždená mladá žena a z jej vraždy obvinia jednotku draftu amerického futbalu Tya. Lucifer je však presvedčený o Tyovej nevine a tak spolu s Chloe stoja pred ďalším prípadom. Okrem toho Lucifer potrebuje odhaliť identitu muža, ktorý sa zaňho vydáva a kazí uciferovi meno, ktoré si vytvoril medzi smotánkou Los Angeles. ()

Mužské kdovíco (2016) (S01E04) 

Lucifer prekvapí detektívku a nachystá jej raňajky. Tá s ním už nechce spolupracovať, ale okolnosti prípadu ju k tomu prinútia. Ide o únos mladej ženy, ktorá zmizla a jedinou cestou k jej priateľovi, ktorý je podozrivý je vstupenka na šou, ktorú robí a pozvánku na ňu má Lucifer. Chloe uvidí jazvy na Luciferom tele a potom ako v sklade, kde sa jedná o výkupnom zbadá Luciferov odraz v zrkadle nachvíľu uverí, že Lucifer je naozaj tým kým je. Prípad je tentokrát iba doplnkom k rozvinutiu vzťahu medzi Chloe a Luciferom. ()

Hezké botky (2016) (S01E05) 

Lucifer zapôsobí svojim šarmom na policajnú šéfku a stane sa oficiálnym poradcom L.A.P.D. , z čoho nie je Chloe príliš nadšená. Tak sa spolu pustia do riešenia prípadu, v ktorom vyšetrujú streľbu na prehliadke módneho návrhára, pri ktorej síce nikoho netrafili, avšak dav v panike udupal mladé dievča. Návrhár má za sebou pohnutú minulosť a tak ostáva zistiť, či ide o vyrovnávanie si účtov medzi gangmi alebo je za útokom niečo iné. Amenadiel sa zblíži s psychiatričkou Lucifera aby sa dozvedel jeho slabé miesto a Mazikeen začína čoraz viac na Chloe žiarliť. Škoda že dej jednotlivých epizód naberá na stereotype čo sa týka vyšetrovania prípadov a ich rozuzlenia. ()

Súvisiace novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (viac)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (viac)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (viac)

Reklama

Reklama