Reklama

Reklama

Lucifer - Série 5 (2020) (séria)


Chtě nechtě ďábel (S05E11)

(epizóda)
  • USA Resting Devil Face

VOD (1)

Obsahy(1)

Luciferův otec – to jako Bůh – se rozhodne vyzkoušet, jaké to je být člověk. Za záhadných okolností přijde o život jeden boxer. (Netflix)

Recenzie (4)

soukyd33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bůh si užívá zasloužený odpočinek po miliardách let, a to na Zemi v Las Vegas. Jeho nové chování, ale nikdo neocení. Bůh je zranitelný, ale zapomíná na to. 😁 Tento díl byla jedna velká komedie. ()

Dody345 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No nebyl to hrozný díl, ale ani žádná pecka. Prostě už jen průměr a na první dvě řady + tu čtvrtou se to vůbec nechytá. A ta drogová dealerka co si hrála na drsňačku bylo co? Viděla Lucifera a jeho devil face, navíc ji škrtil a ona pak ve výslechové místnosti dělá jakoby nic a říká, že ji vůbec nevyděsil. Každý kdo vidět Lucíka takto byl připosraný strachy (tentokrát i jeho otec Bůh) a najednou to s lidmi nic nedělá... ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Taká príjemná epizóda, ktorá predovšetkým ťažila z dobre napísaných dialógov a komorných scén. Naďalej sa nám prehlbuje a vyvíja vzťah medzi Luciferom a Bohom. Božie rozhodnutie, že zo seba spraví človeka, aby sa zblížil s Luciferom a konečne ho pochopil, bolo dosť vydarené. V podstate každá postava si niečím musela prejsť, s niečím sa vysporiadať alebo preniesť. A okrem toho, že padlo pár podarených vtipov, načrtli sa nám tu aj krásne myšlienky. Nikdy nevieme, kedy od života čakať zázraky, a pritom sa dejú neustále, len musím byť trpezlivý a vytrvali do chvíle, kedy aj na nás padne rada. Práve svojimi rozhodnutiami utvárame tým, čím sa staneme, a občas, veľmi vzácne, privoláme sami na seba zázrak. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

  • Na začátku epizody hraje „Believer“ od Imagine Dragons. (SONY_)

Reklama

Reklama