Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední den na zemi je možná tady a Lucifer ho zkusí prožít naplno. Danův vrah uteče z vězení a Chloe se vytasí s opravdovou bombou. (Netflix)

Recenzie (7)

Flopik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda čisto pre fanúšikov, nakoľko je to emočné zdieranie. Na mňa zafungovala teda skvelo, a Lucíkove lúčenie s Maze a Danove s Trixie ma teda dojala až k slzám. Poďme na finále. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Citové vydieranie, žmýkačka emócií tesne pred koncom seriálu. Skrátene povedané, jedná veľká rozlúčka s ľuďmi, ktorý nám za ten čas tak veľmi prerástli k srdcu. Táto epizóda bola naozaj môjmu srdcu blízka, keďže Lucifer počas nej prežíval neskutočne silné momenty s blízkymi a to jednoducho vie dojať. Najviac pohnutlivými scénami sa mne osobne zdali byť stretnutie Luciho s Maze a Elleou i chvíle s Rory, pri nich som mal až slzičky na kraji. Tiež sa mi velice páčil celkový filozofický podtón tejto epizódy, ktorý dával do protichodu slobodnú vôľu a osud. Pred Luciferom totižto stále náročná výzva, buď sa podriadi osudu alebo sa stane pánom svojho vlastného osudu a tým pádom uňho nakoniec predsalen zvíťazí slobodná vôľa. Témy osudovosti a predestinácie neboli u Lucifera doposiaľ silnejšie. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama