Reklama

Reklama

Lucifer - Série 6 (2021) (séria)


Zachraň ďábla a zachráníš svět (S06E08)

(epizóda)
  • USA Save the Devil, Save the World

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucifer tvrdí, že je konečně připravený být Bohem, jenže jeho nefunkční křídla jsou zjevně proti. Linda se neochotně podělí o první verzi svojí knihy. (Netflix)

Recenzie (6)

Dody345 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jaké že je téma této poslední série? A jo už vím, srdceryvné scény, emoční výlevy, hroucení a řešení různých blbostí, které by se ani nemuseli řešit anebo by to šlo vyřešit ve dvou větách. V tomto díle už mi vadila i moje oblíbenkyně Ella, která skrz celý díl řešila, že jí to nikdo neřekl (i když Lucifer ano a to ji v tomto díle také sdělil). Chloey si taky splnila svoje a alespoň jednou (což je její minimum na díl) tu měla taky svůj emoční výlev. Nyní ohledně Lucifera a že s ní není. Pokud jde o samotného Lucifera tak ten už je jen karikaturou sebe sama a oproti sériím 1 až 4 je to vážně bída. Momentálně neřeší jako předtím, jestli Chloey miluje či ne (jako předtím pořád dokola), ale jestli chce být Bohem či ne. Někdy ano a někdy ne. Jo a nikomu nepřišlo divné, že Linda jakožto terapeutka píše knihu o svém pacientovi? O pacientech nemá nikomu říkat ani žádné informace, natož o celém jejich příběhu psát knihu. Navíc ona si tu knihu nechtěla nechat jen pro sebe jako nějaké cvičení, ona vyloženě řekla "až tu knihu vydám". Tak ještě přežít 2 díly a tyto muka už skončí. ()

Reklama

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Keďže nám seriál Lucifer čochvíľa skončí, tak retrospektívna epizóda bola z môjho pohľadu vrelo vítaná. Trošku sme si tentokrát zaspomínali, pripomenuli si podaktoré zásadne a zlomové okamžiky, aby blížiace sa finále a spolu s nim i predikovaná apokalypsa získali väčšiu váhu a nový rozmer. Lucifer hoci má usadnúť na Nebeský trón, žiadne nanebovstúpenie sa nakoniec nekonalo. Lucimu sa totižto dostala do rúk biografická kniha o ňom samotnom, ktorej autorkou bola práve Linda. Prostredníctvom jednotlivých knižných pasáži dochádzalo k zaujímavým vsuvkám vrámci celého naratívu. Tvorcovia sa ideálne pohrali s príbehovou štruktúrou tak, aby sa na každú postavu a jej problém či rozpoloženie sústredil určitý blok. V tom smere išlo pre všetky zúčastnené postavy o silný emocionálny a psychický nápor. ()

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama