Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucifer se snaží dokázat, že se Rory plete, a hledá pomoc u svých dávných lásek. Dan zkouší najít aspoň někoho, kdo by ho viděl. (Netflix)

Recenzie (4)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Podnetná epizóda, ktorá veľmi dobre hraje na emócie. Luciho prvé stretnutie s jeho dcérou Rory, aspoň ona to tak tvrdí, bolo veľmi silné. Pri tej scéne, kedy jeden druhému intenzívne hľadeli do očí, mi normálne prešiel mráz po chrbte. Luciferove hľadanie pravdy sa velice podarilo, najmä country trip, i keď Chloe bola strašne otravná a herečka samotná očividne nevie hrať. Situácia s Danom je tiež chúlostivá a prežívať okamžiky so svojou rodinou bez odozvy boli preňho väčším utrpením než pobyt v Pekle. Každopádne moment privítania Dana späť na Zemi, hoci nie úplne medzi živými, bol nesmierne krásny, dojemný i radostný. Dan mal konečne tú možnosť sa stretnúť s Maze a Amenadielom a prehodiť zopár slov. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (4)

  • Ve scéně, kde se Daniel (Kevin Alejandro) zlobí na Maze (Lesley-Ann Brandt), že ho nevidí a neslyší, si můžeme všimnout detailu, kde se Danovi postupně skrývá (ořezává) hlava za výtah kvůli digitálnímu přidání jeho postavy (pomocí techniky jménem green-screen). (orionn12)

Reklama

Reklama