Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kreslení Lucifer a Chloe se pořád vracejí do animovaného světa. Amenadiel se chystá na novou práci a Dan je zpátky ve městě andělů. (Netflix)

Recenzie (5)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Yabba Dabba Doo! Po noirovej a muzikálovej epizóde sa Lucifer rozhodol zájsť s experimentovaním ešte o niečo ďalej a tak prišla na rad aj animovaná epizóda. Tak tomuto sa vraví meta, Luci sa po návšteve Pekla ocitá v animovanom svete, ktorý umožňuje robiť množstvo bizarností. Celý tento kreslený výjav bol prispôsobený pravidlám animákov a bola radosť sa na to pozerať. Neskôr sa síce vymaníme z kreslenej animácie a presunieme sa do 80. rokov. Avšak stále sa vo mne nerozpustil ten pocit, že neustále ležím uprostred surreálneho a abstraktného víru. Medzitým sa Maze nechtiac podarilo pomôcť Amenadielovi prejsť psychologickým testom. A Dan sa musel vysporiadať s novo vzniknutou situáciu, ktorá sa týka toho, že sa z neho stal duch. Záverečné odhalenie náramne prekvapilo. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (4)

  • Název epizody obsahuje hlášku Freda Flintstona ze seriálu Flintstoneovi (od r. 1960). (SONY_)
  • Keď Lucifer na adresu hudobníka v 80.tych rokoch prehlási: „Chlapi s očnými linkami, vážne? Čo si to, sakra, mysleli!" naráža na svoju vlastnú postavu, kde ešte pod vedením Foxu nosil v seriáli čierne očné linky aj Tom Ellis. (SaraSoldier)

Reklama

Reklama