Reklama

Reklama

Crystal Fairy

  • Chile Crystal Fairy & the Magical Cactus and 2012 (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jamie (Michael Cera) podnikne výlet so známymi s cieľovou destináciou na pláži v Pan de Azúcar. Spolu tam plánujú vypiť za včasného rána vývar kaktusu nazývaného San Pedro, ktorý obsahuje halucinogén mescalin. O deň skôr sa Jamie na párty spoznal s magickou žienkou Crystal Fairy (Gaby Hoffmann), ktorú pod vplyvom opojenia z chilského kokaínu pozval na výlet tiež. Počas výletu medzi nimi pomaličky vzrastá nepohodlné napätie, ktoré však neskôr bájny kaktus pomôže uvoľniť... (sochoking)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (20)

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Cera sjetej z koksu, Cera sjetej z meskalinu, Cera. Jestli máte sen zajet se vyjet z halucinogenu na pláž Pacifiku, tak se můžete podívat, jak by to třeba mohlo vypadat. Nemá cenu za tímto hledat něco hlubšího, zato podobný "trip" se dal natočil lépe, takže za xichta Ceru mi to vychází tak na ten průměr. 55% ()

standsiller 

všetky recenzie používateľa

O tom, že som sa pozeral na komédiu pochybujem. Pozeral som sa na smradľavé rozptyľovanie humoru plynného skupenstva s dopadom na môj mozog evokujúcim sypanie pilín na suchý zips čo Silva považuje za vtipné. Ha ha ha . vy ste zaplatili za takúto blbosť? Spravím ešte čosi. Zaujali ma momenty ako scéna so sólovým oživovaním mŕtveho zvieratka . Možno by sa na to dalo pozerať keby neexistovali žiadne mozgové zvierače ? Hlavne že kameraman dokázal so stavom pracovať a aspoň sa na to dá pozerať keď už nič. No a čo keď tam hrá Michael Cera? Môj pradedo bol hrnčiar a taniere máme z Ikey. ()

Reklama

Dont 

všetky recenzie používateľa

Feťácký úlet s bláznivou vílou rozhodně nemůžu doporučit. Přímo z toho čiší snaha o artový počin, dle mého soudu snaha strašně křečovitá a neúspěšná, poněvadž výsledkem je povrchní film v podstatě o ničem. Prapodivně poskládaná skupina teenagerů v čele s otravným Jamiem (talentem obdařený Michael Cera) shání legendární kaktus, když ho seženou, tak se na pláži sjedou. Příběh je doplněn o bizarní fotky jejich zvláštní kamarádky a závěrečné „překvapení“. Nezaujalo mě to. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Len mne sa to zdá alebo naozaj hrá Michael Cera v poslednej dobe v samých debilných filmoch? O tom, že dokáže zahrať kadejakého dementa sme sa už isto presvedčili aj dávnejšie, no podľa mňa už je zrelý aj na nejakú poriadnu a serióznu rolu. Lebo ja osobne si myslím, že je to veľmi talentovaný a perspektívny herec, len treba mu dať konečne normálnu rolu a nie žiadneho egoistického debilka ako tomu bolo aj v tomto prípade. Čo sa týka samotného filmu, v podstate ma nezaujal takmer ničím, pretože celý bol len o putovaní za nejakým kaktusom a potom následným zúžitkovaním. Neviem, ale dúfal som, že v tom bude niečo hlbšie a nie takéto bezduché... 1* sa Michaela Ceru a až príliš prirodzenú Gaby Hoffmann. ()

MA.KI 

všetky recenzie používateľa

Nezávislý chilský trip za drogou z jednoho kaktusu, kde z řady neznámých chilských herců vyčnívají severoameričtí Micheal Cera (Jamie) a Gaby Hoffmann (Crystal Fairy). ~ Pohledy na svět obou protagonistů jsou rozličné. To se ukazuje již při jejich prvním setkání, kdy svobodomyslná přírodní dívka svérázně tančí na párty a Jamie jí sdělí, že se ztrapňuje. Nelze říci, že se jedná primárně o komedii, byť pár úsměvných momentů by se našlo, ale spíše o volně plynoucí pohodový snímek o odhození masky a projevení vlastních pocitů i obav. Postava Crystal Fairy (Hairy) může na první pohled vypadat jako karikatura hippie dívky, neboť se neholí, všechny miluje, vyznává nahotu a zdravý životní styl, potrpí si na rituály apod. Skrývá však v sobě tajemství… ~ Snímek Crystal Fairy je uvolněná road movie, jež sleduje nejen cestu mladých lidí na cílovou pláž, ale i cestu Jamieho za vymaněním se z ustrnulých vzorců chování (západní společnosti) a objevováním nových – přirozených – možností bytí. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (6)

  • Snímek byl inspirován skutečným zážitkem režísera Silvy, který se během jednoho z výletu potkal se ženou, která si říkala Crystal Fairy. (Dr Lizal)
  • Gaby Hoffmann prozradila že neměla žádný problém s nahotou, jelikož vyrustála v naturistické rodině. (Dr Lizal)
  • Michael Cera žil v rámci přípravy na roli po dobu několika měsíců v Chile s rodinou režísera Silvy. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama