Reklama

Reklama

Hľadá sa dom pre milionárov

(seriál)
  • Slovensko Hľadá sa dom pre milionárov - Los Angeles (viac)

Luxusní rezidence, domy milionářů a realitní agenti, kteří dělají vše, aby dům koupili či prodali. Navštivme ty nejprestižnější adresy v Los Angeles... (TV Nova)

Recenzie (8)

zablaga 

všetky recenzie používateľa

"Teplí makléri" sú sobotňajší program, ktorý si nenechám ujsť. Ak sa chcete zasmiať a máte radi gýčové zápletky, nie je nič lepšie! Úprimne sledujem s napätím, kto sa s kým poháda a odkiaľ dokelu majú tí ľudia toľko peňazí?! ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Reality show "Hľadá sa dom pre milionárov". Čo je toto za chujovina? Nechutní metrosexuálni teplí realitní agenti predávajú obrovské, nehorázne drahé vily v lukrativných štvrtiach Los Angeles zazobaným pracháčom. Popri tom vedú premúdrelé biznis keci a vyškierajú sa do kamery. Koho to zaujíma? Mňa teda veru nie! Najradšej by som týchto štýlových buzerantov nakopal do prdele a poslal makať niekam do fabriky. Darmožráci jebnutí. Odpad! ()

Piri 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý cyklus o fungovaní predaja a kúpy nehnuteľností za milióny dolárov. Nič výnimočné to nie je, ale dobre sa na to pozerá, čo všetko musia makléri spraviť pre svoj úspech a imidž. Niektoré veci idú až do absurdít, čo vlastne nie je pri tejto skupine ľudí nič výnimočné, keďže nepoznajú pravé hodnoty života ;) Fenomén dokumentárnych reality show potvrdzuje svoj potenciál, narozdiel od bežných reality show postavených na súťažení o peniaze v uzavretých priestoroch ako v zoo. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama