Reklama

Reklama

Snehová kráľovná

  • Česko Sněhová královna (viac)
Trailer 2

Animovaný príbeh nakrútený na motívy svetoznámej rozprávky z pera Hansa Christiana Andersena. Snehová kráľovná uvalí na krajinu kliatbu a všade zavládne nekonečná zima. Neutíchajúci polárny vietor ochladí ľudské srdcia a vytratí sa z nich všetka radosť. Dievčatko Gerda, spolu s fretkou Lutou a škriatkom Ormom sa vydajú na dlhú cestu do paláca Snehovej kráľovnej, aby zachránili jej bračeka Kaya a navždy vyslobodili krajinu spod večného snehu a mrazu. (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (46)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Není to zlé, ale není to ani skvělé. Je vidět, že se tvůrci pokusili o příběh, který má děj, ale bohužel zůstali u toho, že je to celé takové klišovité a není zde úplně originální nápad. Animace překvapivě není špatná, ale ta zbytečná snaha o roztomilost mi moc neseděla. Celkově spíše takový průměr, až podprůměr. ()

merigieren 

všetky recenzie používateľa

sou vtipný komentáře od lidí, co nadávají na ruská hovada :-) ta pohádka je udělaná přesně podle amerických šablon, v akčních scénách to nahnali až do extrému, hudba je moc epická. Ale jinak jde o klasiku, postavička putuje s pár zastávkami za bubákem, doprovází ji roztomilý zvířátko a na konci sou všichni šťastní ()

Reklama

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Příběh Sněhové královny asi všichni známe a teď tady máme animovanou pohádku z ruské dílny. Animace je dosti povedená, tam se nedá nic vytknout. Příběhově je to také celkem dobré, řekl bych, že pro děti naprosto ideální. Gerda je sympatická dívka. Rozhodoval jsem se mezi 3 a 4 hvězdami, ale dávám jenom tři, protože ten příběh přeci jen mohl být propracovanější, čímž by se ale také prodloužila stopáž. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Je to fajn, že sa Rusi snažia priniesť svoju animovanú rozprávku a hoci to nebolo nič výnimočné, tak musím povedať, že nebolo to to absolútne najhoršie čo by som videl. Hrdinovia sú trošku klišé, ale myslím si, že majú niečo do seba a rád som sledoval ich cestu. Záver je síce trošku pritiahnutý za vlasy, ale už som videl aj horšie. A animácie... tiež som videl horšie. Neviem sa nad tým rozčuľovať, lebo viem, že tvorcovia sa snažili a dali do toho dávku srdca. Možno nebol dobrý nápad z toho robiť potom sériu, ale na druhú stranu, nemôžem povedať, že by som si ich "Sněžnaju korolevu" neužil. Ale áno, našiel som si tam pár momentov. Nie je to perfektné ani dobré, ale myslím si, že do kategórie okey to spadá. Aspoň pre mňa. Hodnotenie: C+ ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Jeden animovaný ruský snímok s názvom "Snehová královná" som už videl. Natočil ho v roku 1957 režisér Lev Konstantinovič Atamanov. Po viac ako siedmych rokoch sa mi dostal do rúk rovnomenný animovaný ruský film. "Snehová kráľovná" z roku 2012. Oba tieto snímky sú filmovou adaptáciou literárnej predlohy známeho dánskeho rozpravkára Hansa Christiana Andersena. S verziou z roku 1957 som bol veľmi spokojný, takže som jej dal štyri hviezdičky. Novšie spracovanie z roku 2012 ma už tak moc nebavilo, ale tri hviezdičky si zaslúži. *** ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama