Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Himekawa Reiko vede tým policistů řešící různé případy. Jako jediná žena na takto vysokém postu to nemá jednoduché, ale tvrdou prací bojuje s nespravedlností, se kterou se potýká v práci, ačkoliv její podřízení ji obdivují. Do rukou se jí dostane případ těla bez žaludku. Proč by žaludek vyňali? A končí tento případ jen u jednoho těla? (Zíza)

(viac)

Recenzie (2)

Zíza 

všetky recenzie používateľa

Titulky. (Obstojná detektivka s hlavní hrdinkou, kterou ztvárnila velmi povedeně Takeuči Júko, téměř si troufám tvrdit, že už jen kvůli ní stojí za to to vidět. Ač příběh není špatný, vzhledem k tomu, že je to film, je zbytečně natáhlý, slušel by mu mnohem více seriálový háv – proto seriál hodnotím o celou hvězdičku víc. Zajímavé obsazení, slušná zápletka, těžké na překlad :-D) ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý kriminálny film. Má dobrý príbeh o schopnej vyšetrovateľke, ktorá už v pomerne mladom veku dosiahla vďaka svojim schopnostiam titul inšpektorky a uznanie od kolegov, aj keď sa stále nájdu aj takí, ktorí ženu na tomto poste nerešpektujú. Ale práve došlo k brutálnej vražde, pri ktorej je niekoľko zvláštností, pričom to vypadá, že sa jedná o sériu a tak musí so svojim tímom urobiť všetko preto, aby vraha dostali. Spracovanie je celkom slušné, prakticky jediným výraznejším záporom je to, že sa jedná o televíznu produkciu a tak tu necítiť vôbec žiadne ambície natočiť viac, než len priemernú žánrovku, čo ma v tomto prípade celkom mrzí. Pretože inak mi to vyhovovalo, zápletka mi sadla, sériové vraždy v rámci žánru vždy potešia, pričom v tomto podaní tiež nesklamú a aj dej je po celý čas dostatočne zaujímavý, takže som sa ani na okamih nenudil. A navyše mi sadol aj celý ten prístup k postavám, či už ideálna chémia v tíme, pocit konkurencie, no hlavne to podceňovanie schopnej vyšetrovateľky, ktorej som vďaka tomu ešte viac fandil. Len tú jej traumu z minulosti si mohli odpustiť, to mi prišlo trochu navyše. Takže ma to vlastne po celý čas bavilo, ale keby tvorcovia chceli, získali by z toho ešte viac. Inak o nejakú akciu tu vôbec nejde, toto je skutočne čistokrvná žánrovka. Herecké obsadenie je na tom dobre, moja obľúbená Yuko Takeuchi v hlavnej úlohe a plno zaujímavých vedľajších postáv, obzvlášť z radov polície. A čo sa týka réžie a technickej stránky, je to jednoducho štandardná televízna úroveň, takže tu nemám čo chváliť, ale zase ani moc kritizovať, po chvíli som si na to zvykol. Takže v televíznom prevedení by bolo moje hodnotenie asi lepšie, ale aj teraz sa mi to celkom páčilo, slušná žánrovka, ale len na jedno pozretie. 65% ()

Reklama

Reklama