Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Norma dostane potrebnú pomoc. Norman netrpezlivo čaká na matkin návrat. (SkyShowtime)

Recenzie (4)

pallok 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Alfred Hitchcock a jeho kultový film PSYCHO mám vo svojej prvej desiatke, Batesov motel pozerám čírou náhodou a musím uznať, že zatiaľ ma seriál veľmi baví, v piatej časti už boli dokonca náznaky Hitchcockovského hororu. Dúfam, že v ďalších epizódach si udrží napätie a Alfredov režisérsky šmrnc. ()

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ačkoli je Nicola Peltz mým preferencím mnohem blíž, Olivia Cooke se mi vždycky líbila a na Normanově místě bych fakt netušil. Naštěstí je tu jeho zákeřná máma, co ho nenechá v klidu a vztahy nemohou v téhle spletité rodině hrát prim. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dylan oznámi Normanovi, že v noci keď bol u Bradley zatkli ich mamu. Norman zháňa peniaze na kauciu, zatiaľčo Dylan zháňa peniaze na podnájom, kde sa s Normanom uchýlia v prípade, že mamu odsúdia. Dylanovi ich požičia kamarát, ktorého vzápätí zastrelí narkoman, ktorý mu dlhuje peniaze. Zack sa postará o to, aby sa stratilo vlákno z koberca a kedže to je jediný dôkaz proti nej, zdá sa že vražda Summersa jej prejde. Norman spolu s Emmou nájdu ázijské dievča, ktoré držali v zajatí Zack v spolupráci so Summersom a privezú ju do motela. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama