Reklama

Reklama

Matka svojou silnou láskou ochraňuje Normana. Šerifka Greeneová začína vyšetrovať vraždu. (SkyShowtime)

Recenzie (4)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Normana úrad šerifa zadrží a odvedie do väzby, kde sa Norman prizná k vražde Sama Loomisa. Ráno však svoje tvrdenie odvolá, pretože nad ním opäť preberie kontrolu "matka". Dylan zoženie Normanovi miestnu právničku a s ňou postaví svoju obhajobu Norman na tom, že sa k vražde priznal preto, aby chránil Madelaine Loomisovú. Romero opustí dom Maggie a navštívi dom Batesových. V pivnici objaví Chicka, ktorý tam píše svoju knihu o zločinoch Normana Batesa. Romero Chicka zastrelí. Príšlušníci miestnej polície objavia telo Sama loomisa a tak šerifka Normana obviní nielen z jeho vraždy, ale aj Jima Blackwella a Emminej mamy Audrey. Jedna z mála sérií seriálov, ktorá si u mňa za každú časť zatiaľ zaslúžila 5*. ()

Reklama

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je husté, že se v průběhu let dopracoval sám Freddie Highmore do pozice, kdy si mohl odrežírovat epizodu. A je to na ní dost cítit, tomuhle člověku už těžko budeme v jiném pořadu věřit odlišnou povahu. Navždy Norman Bates! ()

Tryskomyš 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Normanova cesta se blíží ke konci. Sám se udal policii a je ve vazbě. Přiznal se k vraždě Sama Loomise. Bývalý šerif Alex Romero se vrátí do města. Jde do Normanova domu. Tam najde ve sklepě Chicka, jak píše knihu o Normanovi. Místní šerifka dodatečně obviní Normana z vraždy Jima Blackwella a Audrey Ellisové, matky Emmy. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama