Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas sviatočného výletu si Norman uvedomí, že kým bol preč, všetci sa zmenili. (SkyShowtime)

Recenzie (5)

pallok 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak áno. Ani štvrtá séria nezničila predpokladanú pôvodnú Hičkokovskú dramatičnosť príbehu, a keďže je to stále prekel k jeho PSYCHO fantázii, tak drobné chybičky v deji ako napríklad temer okamžitý návrat NORMANA z americkej psychiatrie (ak ma pamäť neklame, tak v tak krátkom čase to dokázal jedine Čak Noris, a aj to na tretí pokus), alebo totálna kravina sa dostala k videniu pri osude troch miliónoch dolárov za pomoci šerifovej bývalky. To mi tak trochu evokuje seriálovú tvorbu našich top telestaníc Narkóza či Hnoj, RTVS sa s Klamstvom tiež poriadne zviditeľnila. PS: Recenzie typu Trevor, ma už fakt ale fakt serú, prosím, nepíšte obsahy a nevydávajte ich za recenzie. A ak áno, tak sa na to vyserte, aby ste za recenziu považovali obsah opísaný niekde z internetu. Je to naprd. Dík! ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Z Normanovho návratu domov nie je nadšený okrem neho samotného nikto. Najväčiš obavy má však šerif Romero a ako sa ukáže sú opodstatnené. Norman za ím príde do kancelárie a navrhne mu, že si sám zriadi poistku, z ktorej bude platiť liečbu a tak sa bude môcť Romero s Normu rozviesť. Dylan má tiež obavy, ako Norman príjme fakt, že teraz chodí s Emmou on. Emma zájde za Normanom, ktorý im ich vzťah praje a odchádzajú aj s Normou vybrať vianočný stromček. Kvôli pokazenému kúreniu sa dočasne ubytujú Norma so synom v moteli, kde Norman dierou v stene sleduje mamu pri milovaní s Romerom. Neskoršia spoločná večera končí hádkou po ktorej Norman Romeovi povie, ako veľmi ho nenávidí. Opäť vydarená časť, ktorá za najbližšiu Normanovu obeť predurčuje pravdepodobne Romera. Avšak dej seriálu je rovnako nevyspitateľný ako Normanova myseľ,.. ()

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na počátku seriálu snad ani sami tvůrci nevěděli, kam až se to s Normanem zvrhne. Sice tu nesouhlasím s označením horor, ale jeho chování se bojím čím dál tím víc. A proto mi seriál vlastně fascinuje. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama