Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romero sa rozhodne konať. Norman vezme Emmu na ples. Slečna Watsonová odvezie Normana domov. (SkyShowtime)

Recenzie (4)

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Trochu jsem tušil, že se něco semele, když jsem si tuhle přečetl, že jedna z postav se nevyskytuje v dalších sériích, ale jak nejednoznačně to tvůrci podali? Nechtěl bych být v onom roce 2013, kdy bych musel čekat celý rok na potřebné rozuzlení. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Norma požiada Dylana, aby jej zohnal zbraň, kedže sa má stretnúť s Abernathym. Ako Dylan učí Normu strieľať tak sa zblížia. Norman odchádza na školský ples s Emmou, stále však pozerá iba po Bradley, čo si všimne nielen Emma ale aj Bradleyin priateľ. Po hádke s Emmou a bitke od Bradleynho priateľa sa Norman vracia domov v daždi. Cestou ho strečne učiteľka Watsonová a ponúkne sa, že chlapca zvezie k sebe, kde ho ošetrí. Šerif Romero ukončí pôsobenie Abernathyho v svojom meste, čoho svedkom je aj Norma Batesová. Tá pri návrate domov takmer zrazí autom Normana, ktorý má opäť okno. V oslednej časti sa Norman čím ďalej tým viac stáva Normanom z filmového Psycha. Záver mohol byť o niekoľko sekúnd kratší a nechať nás viac v napätí, ako skončila nvšteva Normana u slečny Watsonovej. Ale napriek tomu skvelý záver úvodnej série. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (1)

  • Ve 29. minutě tančí na plese Norman (Freddie Highmore) s Emmou (Olivia Cooke) ploužák na skladbu „Lady in Red“ od britsko-irského zpěváka Chrise de Burgha, která vyšla v roce 1986 jako druhý singl z alba „Into the Light“. (Trajektt)

Reklama

Reklama