Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Norma dostane potrebnú pomoc. Norman netrpezlivo čaká na matkin návrat. (SkyShowtime)

Recenzie (4)

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ačkoli je Nicola Peltz mým preferencím mnohem blíž, Olivia Cooke se mi vždycky líbila a na Normanově místě bych fakt netušil. Naštěstí je tu jeho zákeřná máma, co ho nenechá v klidu a vztahy nemohou v téhle spletité rodině hrát prim. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dylan oznámi Normanovi, že v noci keď bol u Bradley zatkli ich mamu. Norman zháňa peniaze na kauciu, zatiaľčo Dylan zháňa peniaze na podnájom, kde sa s Normanom uchýlia v prípade, že mamu odsúdia. Dylanovi ich požičia kamarát, ktorého vzápätí zastrelí narkoman, ktorý mu dlhuje peniaze. Zack sa postará o to, aby sa stratilo vlákno z koberca a kedže to je jediný dôkaz proti nej, zdá sa že vražda Summersa jej prejde. Norman spolu s Emmou nájdu ázijské dievča, ktoré držali v zajatí Zack v spolupráci so Summersom a privezú ju do motela. ()

pallok 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Alfred Hitchcock a jeho kultový film PSYCHO mám vo svojej prvej desiatke, Batesov motel pozerám čírou náhodou a musím uznať, že zatiaľ ma seriál veľmi baví, v piatej časti už boli dokonca náznaky Hitchcockovského hororu. Dúfam, že v ďalších epizódach si udrží napätie a Alfredov režisérsky šmrnc. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama