Reklama

Reklama

Norman sa vracia domov. (SkyShowtime)

Recenzie (6)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Norman po únose z väznice privedie Romera na miesto, kde schoval matkino telo. Romero Normana zmláti a nakoľko si myslí že je v bezvedomí, chce sa rozlúčiť s Norminým telom. Norman mu však vezme zbraň a zastrelí ho. Norman potom vezme telo Normy naspäť do domu a spustí prevádzku motelu akoby sa nič nestalo. Zavolá Dylanovi a pozve ho na večeru. Dylan pozvanie príjme a dojde k osudovému bratskému stretnutiu. Takto nejako má končiť vynikajúci seriál. Norman je so svojou matkou a konečne šťastný. Zato, že na brata zaútočil iba naoko si tvorcovia zaslúžia veľkú pochvalu. V rýchlosti ma nenapadá sympatickejší záporný hrdina ako Norman Bates v podaní Freddieho Highmorea. Avšak nenapadol by ma zrejme ani po veľmi dlhom premýšľaní. Jedinou chybou tohto seriálu je, že skončil. Záverečná epizóda 100%, záverečná séria 100%, celý seriál 90%. ()

kebom 

všetky recenzie používateľa

Excelentný záver pomalšie sa rozbiehajúceho sa seriálu. Záverečná dramatická scéna mi nadlho utkvie v pamäti. Tak nejako sa majú robiť kvalitné seriály - postavené na výborných dialógoch a hereckých prejavoch. Veľká spokojnosť. ()

Reklama

Tryskomyš 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Alex Romero unese Normana z policejní stanice. Jedou spolu na místo, kde je tělo Normy. Když ho společně vykopou, Norman Alexe zatřelí. Pak se mu zjeví matka a řekne mu, že odchází navždy. Norman si vezme její tělo opět domů. Pak zavolá Dylanovi a pozve ho na večeři... ()

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velkolepá 50dílná Normanova cesta dobrouzdala do svého konce a já budu na tenhle napínavý seroš vzpomínat jedině v dobrém. Strávit po boku něčeho tak poutavého skoro 2 měsíce není jen tak. Hlavně nejedna postava, ať již hlavní či spíše vedlejší, mi bude fakt chybět. ()

pallok 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

A je tu záver, 50. epizóda prequelu slávneho kultového filmu Psycho od majstra hororu Alfreda Hitchcocka. Podľa mňa každý, kto to dotiahol až sem, by mal dostať minimálne dve voľné vstupenky na svetový festival humoru pre možnosť vymaniť sa z depresií ktoré pri pozeraní seriálu chceš-nechceš do teba vliezli hlavným, či bočným vchodom. Seriál, ktorý sa v rebríčku obľúbenosti v ČSFD drží cca v polovici tretej stovky ničím vyslovene neohúri ale ani vyslovene nesklame. Že bol zbytočne dlhý a miestami tej vaty v ňom bolo neúnosne veľa malo svoju príčinu – prachy a nič len prachy. Príjemná stopáž jednotlivých epizód, a dobrý soundtrack v prípade vykresľovania nálad, napätia ale ku koncu seriálu aj výber skladieb ma potešil, nepotešili ma niektoré prehnané sekvencie z prostredia psychiatrie. K dnešnému dňu má seriál 79% a v rebríčku kvality mu patrí až 817. miesto, nebudem tu rozoberať prečo je to tak, znovu ale uvediem, že isté škatuľkovanie a samostatné hodnotenie žánrov by bolo možno vhodné zaviesť pri ďalšom upgrade ČSFD. Len na okraj: Simpsonovci sú najobľúbenejším seriálom na ČSFD a v rebríčku najlepších im patrí 6. priečka, a na to všetko im stačí 92%! ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama